text.skipToContent text.skipToNavigation
4 пронајдени производи
Gymbit Dynamic P1 Motorized Лента за трчање
Gymbit Dynamic P1 Motorized Лента за трчање
29.990 ден
 • Gymbit Dynamic P1 Motorized Лента за трчање
 • Максимална тежина на корисник: 120kg
 • Моќност: 1.0 HP (константно) / 1.5 HP (со забрзување)
 • Програма за вежбање: 12
 • Фунцкии на екран: брзина, вкупно вежбање, време, калории, накосеност, пулс, растојание

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Gymbit Focus P1 Лента за трчање
Gymbit Focus P1 Лента за трчање
23.990 ден
 • Gymbit Focus P1 Лента за трчање,
 • Максимална тежина на корисник: 120kg,
 • површина на лентата за трчање: 110-40см,
 • Опсег на брзина: 0,8-12km/h,
 • Програма за вежбање: 12.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.03.2021

Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање
Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање
28.990 ден
25.990 ден
 • Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање,
 • Максимална тежина на корисник: 110kg,
 • Брзина од 1-14km/h (вклучува и 0,1km/h одење), 0-12%,
 • Трака за трчање со димензии 117 х 42цм,
 • 7 Фунцкии на екран.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Top Life TREADMILL TL 009 лента за трчање
Top Life TREADMILL TL 009 лента за трчање
29.990 ден
25.990 ден
Top Life TREADMILL TL 009 лента за трчање. Карактеристики: дисплеј, 5 функции, висококвалитетен електричен мотор со 2.0Hp континуирана моќност, брзина од 1-14km/h (вклучува и 0,1km/h одење), 0-12%,...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2021