text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
Gymbit Focus S1 Magnetic Собен велосипед
Gymbit Focus S1 Magnetic Собен велосипед
11.990 ден
  • Gymbit Focus S1 Magnetic Собен велосипед
  • Максимална тежина на корисник: 110kg
  • Отпор: 5 степени
  • Димензија: 93,5 x 45 x 124cm
  • Фунцкии на екран: брзина, време, калории, одометар, пулс, растојание, скенирање

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2021

Gymbit Focus S1 X-bike Статичен велосипед
Gymbit Focus S1 X-bike Статичен велосипед
8.990 ден
  • Gymbit Focus S1 X-bike Статичен велосипед,
  • Максимална тежина на корисник: 100kg,
  • Тежина: 17,8kg,
  • Отпор: 8 нивоа,
  • Фунцкии на екран: брзина, време, калории, растојание, скенирање.

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.01.2021