text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Тегови 55kg
Тегови 55kg

6.390 ден

Тегови 55kg

 Сетот содржи:

-Тегови 4 x 7.5kg
-Тегови 2 x 5kg
-Тегови 4 x 2.5kg
-Рачни...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Тегови 45kg
Тегови 45kg

5.390 ден

Тегови 45kg

 Сетот содржи:

-Тегови 2 x 7.5kg
-Тегови 2 x 5kg
-Тегови 6 x 2.5kg
-Рачни...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Тегови 35kg
Тегови 35kg

4.890 ден

Тегови 35kg

 Сетот содржи:

-Тегови 4 x 5kg
-Тегови 4 x 2.5kg
-Рачни шипки 40cm x 2
-Г...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Тегови 25kg
Тегови 25kg

3.890 ден

Тегови 25kg

Сетот содржи:

-Тегови 8 x 2.5kg
-Рачни шипки 40cm x 2
-Голема шипка 150cm x 1


Шипките од новата генераци...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Тегови 20kg
Тегови 20kg

3.390 ден

Тегови 20kg

Сетот содржи:

-Тегови 2 x 5kg
-Тегови 4 x 2.5kg
-Рачни шипки 40cm x 2


Шипките од новата генерација се по...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Тегови 75kg
Тегови 75kg

7.390 ден

Тегови 75kg

 Сетот содржи:

-Тегови 6 x 7.5kg
-Тегови 2 x 5kg
-Тегови 6 x 2.5kg
-Рачни...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Тегови 65kg
Тегови 65kg

6.890 ден

Тегови 65kg

 Сетот содржи:

-Тегови 4 x 7.5kg
-Тегови 4 x 5kg
-Тегови 4 x 2.5kg
-Рачни...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.05.2024