text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек
Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек
8.990 ден
  • Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек,
  • Максимална тежина на корисник: 110kg,
  • Тежина: 23кг,
  • Димензии: 98х22,5х66,5cm,
  • Фунцкии на екран: скен , време, брзина, потрошени калории, извозени километри.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Orbitrek Elite
Orbitrek Elite
12.960 ден
  • Orbitrek Elite Фитнес справа
  • Максимална тежина на корисник: 125kg
  • Тежина: 30kg
  • дигитален тајмер за следење на вежбањето и напредокот
  • Фунцкии на екран: брзина, време, калории, растојание

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020