text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек
Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек
8.990 ден
 • Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек,
 • Максимална тежина на корисник: 110kg,
 • Тежина: 23кг,
 • Димензии: 98х22,5х66,5cm,
 • Фунцкии на екран: скен , време, брзина, потрошени калории, извозени километри.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

Orbitrek Elite
Orbitrek Elite
12.960 ден
 • Orbitrek Elite Фитнес справа
 • Максимална тежина на корисник: 125kg
 • Тежина: 30kg
 • дигитален тајмер за следење на вежбањето и напредокот
 • Фунцкии на екран: брзина, време, калории, растојание

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Gymbit Dynamic P1 Motorized Лента за трчање
Gymbit Dynamic P1 Motorized Лента за трчање
29.990 ден
 • Gymbit Dynamic P1 Motorized Лента за трчање
 • Максимална тежина на корисник: 120kg
 • Моќност: 1.0 HP (константно) / 1.5 HP (со забрзување)
 • Програма за вежбање: 12
 • Фунцкии на екран: брзина, вкупно вежбање, време, калории, накосеност, пулс, растојание

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Gymbit Focus S1 Magnetic Собен велосипед
Gymbit Focus S1 Magnetic Собен велосипед
11.990 ден
 • Gymbit Focus S1 Magnetic Собен велосипед
 • Максимална тежина на корисник: 110kg
 • Отпор: 5 степени
 • Димензија: 93,5 x 45 x 124cm
 • Фунцкии на екран: брзина, време, калории, одометар, пулс, растојание, скенирање

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Top Shop Wonder Core Slide Fit Фитнес справа
Top Shop Wonder Core Slide Fit Фитнес справа
5.990 ден
 • Top Shop Wonder Core Slide Fit Фитнес справа,
 • Рачки кои се собираат,
 • Мека подлога за удобност,
 • АБС еластични рачки од пена,
 • Нелизгачки тркала, Подлога за колена.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.05.2021

Wellneo EMS Тонер сет
Wellneo EMS Тонер сет
2.490 ден
 • Wellneo EMS Тонер сет,
 • Ражими на работа: 2, 
 • Нивоа на интензитет: 15,
 • Далечински управувач (батерија CR 2032 вкучена),
 • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.05.2021

Top Life Elliptical Bike 003 AL орбитрек
Top Life Elliptical Bike 003 AL орбитрек
14.990 ден
Top Life Elliptical Bike 003 AL орбитрек. Карактеристики: компјутерски функции, скен , време, брзина, потрошени калории, извозени километри, прилагодлив систем за јачина, тркалца за лесен транспорт...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.05.2021

Gymbit Focus S1 X-bike Статичен велосипед
Gymbit Focus S1 X-bike Статичен велосипед
9.990 ден
 • Gymbit Focus S1 X-bike Статичен велосипед,
 • Максимална тежина на корисник: 100kg,
 • Тежина: 17,8kg,
 • Отпор: 8 нивоа,
 • Фунцкии на екран: брзина, време, калории, растојание, скенирање.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021

Gymbit Focus P1 Лента за трчање
Gymbit Focus P1 Лента за трчање
23.990 ден
 • Gymbit Focus P1 Лента за трчање,
 • Максимална тежина на корисник: 120kg,
 • површина на лентата за трчање: 110-40см,
 • Опсег на брзина: 0,8-12km/h,
 • Програма за вежбање: 12.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.05.2021

Top Life TREADMILL TL 009 лента за трчање
Top Life TREADMILL TL 009 лента за трчање
29.990 ден
25.990 ден
Top Life TREADMILL TL 009 лента за трчање. Карактеристики: дисплеј, 5 функции, висококвалитетен електричен мотор со 2.0Hp континуирана моќност, брзина од 1-14km/h (вклучува и 0,1km/h одење), 0-12%,...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.05.2021

Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање
Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање
28.990 ден
25.990 ден
 • Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање,
 • Максимална тежина на корисник: 110kg,
 • Брзина од 1-14km/h (вклучува и 0,1km/h одење), 0-12%,
 • Трака за трчање со димензии 117 х 42цм,
 • 7 Фунцкии на екран.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.05.2021