text.skipToContent text.skipToNavigation
20 пронајдени производи
BesplatnaIsporakaMKCategories
MS Energy e-Bike i10 Електричен велосипед црно/сива боја
MS Energy e-Bike i10 Електричен велосипед црно/сива боја
77.990 ден
 • Гоелмина на тркала: 20"
 • Максимална носивост: 120 kg
 • Макс. брзина: 25 km/h
 • Домет: 45 - 50 km
 • Мотор: 250W
 • Батерија: 36V, 7.8Ah
 • Тежина: 20 kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
MS ENERGY NEUTRON M10 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON M10 Електричен тротинет
21.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON M10 Електричен тротинет
 • Големина на тркала: 8.5"
 • Макс. брзина: до 25 km/h
 • Моќност на моторот: 350W
 • Домет: до 35km
 • Макс. носивост: до 100kg
 • Батерија: 7,5Ah

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет
34.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет
 • Големина на тркала: 10"
 • Макс. брзина: до 35 km/h
 • Моќност на моторот: 450W
 • Домет: до 40km
 • Макс. носивост: до 120kg
 • Батерија: 12,5Ah

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY bag MSB-20R торба за тротинет
MS ENERGY bag MSB-20R торба за тротинет
1.499 ден
 • MS ENERGY bag MSB-20R торба за тротинет
 • Димензии: 290 x 140 x 120 mm  
 • Водотпорен и изрботен од висококвалитетни матетијали
 • Надворешен материјал PU
 • Внатрешен материјал: спандекс
 • Бренд: MS ENERGY

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY MSL-20S smart lock брава
MS ENERGY MSL-20S smart lock брава
4.299 ден
 • MS ENERGY MSL-20S smart lock брава
 • Поврзување преку: Bluetooth или  
 • Ms Energy Lock апликација за Android или iOS
 • Батерија: 3,7V / 400 mAh
 • Водотпорна IP55
 • Димензии: 74 x 36 x 57 mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY x10 електричен тротинет
MS ENERGY x10 електричен тротинет
89.990 ден
 • MS ENERGY x10 електричен тротинет
 • Големина на тркала: 10"
 • Макс. брзина: до 60 km/h
 • Моќност на моторот: 2 x 1.000W
 • Домет: до 75km
 • Макс. носивост: до 120kg
 • Батерија: 52V/18Ah

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON е10 WHITE Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON е10 WHITE Електричен тротинет
34.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON е10 WHITE Електричен тротинет
 • Големина на тркала: 10"
 • Макс. брзина: до 35 km/h
 • Моќност на моторот: 450W
 • Домет: до 40km
 • Макс. носивост: до 120kg
 • Батерија: 12,5Ah
 •  

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON е20 WHITE Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON е20 WHITE Електричен тротинет
43.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON е20 WHITE Електричен тротинет
 • Големина на тркала: 10"
 • Макс. брзина: до 40 km/h
 • Моќност на моторот: 500W
 • Домет: до 70km
 • Макс. носивост: до 120kg
 • Батерија: 17,5Ah

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON r10 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON r10 Електричен тротинет
41.999 ден

За градско возење со стил нема да поминете незабележани. За големи предни тркала од 20″ и задни од 16″ не пстојат пречки. Направете го вашето возење удобно и сигурно. Висината на вол...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
33.200 ден
25.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет,
  |
 • Моќност 350W, |
 • Батерија – литиумска 36V/7,5Ah,
 • Максимална брзина 25 km/h,
 • Домет со полна батерија – 20-28 km,
  |
 • Бренд: MS ENERGY.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY helmet MSH-20S smart кацига
MS ENERGY helmet MSH-20S smart кацига
4.899 ден
3.999 ден
 • MS ENERGY helmet MSH-20S smart кацига
 • Димензии: M (54-58 cm), L (57-61 cm)  
 • Тежина : големина M 370 gr, големина L 380 gr
 • Батерија: 3,7V / 455 mAh
 • Автостоп светло - Smart Gyro сензор
 • Дизајн со 12 дупки за вентилација

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

BesplatnaIsporakaMKCategories
MS Energy e-Bike i10 Електричен велосипед
MS Energy e-Bike i10 Електричен велосипед
77.990 ден
 • Гоелмина на тркала: 20"
 • Максимална носивост: 120 kg
 • Макс. брзина: 25 km/h
 • Домет: 45 - 50 km
 • Мотор: 250W
 • Батерија: 36V, 7.8Ah
 • Тежина: 20 kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

BesplatnaIsporakaMKCategories
MS Energy e-Bike C101 Електричен велосипед
MS Energy e-Bike C101 Електричен велосипед
149.000 ден
 • MS Energy e-Bike C101 Електричен велосипед
 • Големина на тркала: 27,5"
 • Максимална носивост: 120 kg
 • Големина на рам: 21", L, Aluminium
 • Домет: 120 - 130 km
 • Мотор: 250W 80Nm
 • Батерија: 36V, 14Ah
 • Тежина: 24 kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

BesplatnaIsporakaMKCategories
MS Energy e-Bike t10 Електричен велосипед
MS Energy e-Bike t10 Електричен велосипед
105.000 ден
 • MS Energy e-Bike t10 Електричен велосипед
 • Големина на тркала: 28"
 • Максимална носивост: 120 kg
 • Големина на рам: 21", L, Aluminium
 • Домет: 80 - 100 km
 • Мотор: 250W
 • Батерија: 36V, 13Ah
 • Тежина: 24 kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

BesplatnaIsporakaMKCategories
MS Energy e-Bike t100 Електричен велосипед
MS Energy e-Bike t100 Електричен велосипед
149.000 ден
 • MS Energy e-Bike t100 Електричен велосипед
 • Големина на тркала: 29"
 • Максимална носивост: 120 kg
 • Големина на рам: 21", L, Aluminium
 • Домет: 120 - 130 km
 • Мотор: 250W
 • Батерија: 36V, 15Ah
 • Тежина: 24 kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

BesplatnaIsporakaMKCategories
MS Energy e-Bike C100 Електричен велосипед
MS Energy e-Bike C100 Електричен велосипед
149.000 ден
 • MS Energy e-Bike C100 Електричен велосипед
 • Големина на тркала: 27.5"
 • Максимална носивост: 100 kg
 • Големина на рам: 19", M, Aluminium
 • Домет: 120 - 130 km
 • Мотор: 250W
 • Батерија: 36V, 14Ah LG Li-Ion
 • Тежина: 24 kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

BesplatnaIsporakaMKCategories
MS Energy e-Bike m100 Електричен велосипед
MS Energy e-Bike m100 Електричен велосипед
159.000 ден
 • MS Energy e-Bike m100 Електричен велосипед
 • Големина на тркала: 29"
 • Максимална носивост: 100 kg
 • Големина на рам: 21", L, Aluminium
 • Домет: 120 - 130 km
 • Мотор: 250W
 • Батерија: 36V, 15Ah 
 • Тежина: 24 kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
33.200 ден
25.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет,
  |
 • Моќност 350W, |
 • Батерија – литиумска 36V/7,5Ah,
 • Максимална брзина 25 km/h,
 • Домет со полна батерија – 20-28 km,
  |
 • Бренд: MS ENERGY.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет
43.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет
 • Големина на тркала: 10"
 • Макс. брзина: до 40 km/h
 • Моќност на моторот: 500W
 • Домет: до 70km
 • Макс. носивост: до 120kg
 • Батерија: 17,5Ah

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY helmet MSH-05 кацига
MS ENERGY helmet MSH-05 кацига
1.999 ден

MS ENERGY helmet MSH-05 кацига e заштитна кацига за тротинети и велосипеди. Димензии: големина M (54 - 58 cm) , големина L (57 - 61 cm), тежина : големина M 360 gr, големина L 3...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.05.2022