text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
Daikin MC55W прочистувач на воздух
Daikin MC55W прочистувач на воздух

27.049 ден

Daikin прочистувач на воздух MC55W

Прочистувач
* Чист воздух со компактни димензии и извонреден дизајн
* Компактен, ефикасен и тивок благодарение на новата, иновативна структура...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

Daikin MCK55W прочистувач и одвлажнувач на воздух
Daikin MCK55W прочистувач и одвлажнувач на воздух

32.069 ден

Daikin прочистувач на воздух и навлажнувач MCK55W

Прочистувач и навлажнувач на воздух
* Чист воздух благодарение на ослободувањето на активните плазма јони и
Технологија на Flas...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024