text.skipToContent text.skipToNavigation
5 пронајдени производи
Daikin MCK55W прочистувач и одвлажнувач на воздух
Daikin MCK55W прочистувач и одвлажнувач на воздух

32.069 ден

Daikin прочистувач на воздух и навлажнувач MCK55W

Прочистувач и навлажнувач на воздух
* Чист воздух благодарение на ослободувањето на активните плазма јони и
Технологија на Flas...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.12.2023

Daikin MC55W прочистувач на воздух
Daikin MC55W прочистувач на воздух

27.049 ден

Daikin прочистувач на воздух MC55W

Прочистувач
* Чист воздух со компактни димензии и извонреден дизајн
* Компактен, ефикасен и тивок благодарение на новата, иновативна структура...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.12.2023

BrzaIsporakaMKv1
ARIEL PODS Color zip 60 капсули за перење
ARIEL PODS Color zip 60 капсули за перење
1.690 ден

1.299 ден

ARIEL CAPS 60 ЕЕЗ

Капсулите за перење Ariel Pods имаат уникатен дизајн со повеќе прегради кој ги одржува состојките стабилни и одвоени до миење, обезбедувајќи исклучително концентрирана м...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

BrzaIsporakaMKv1
ARIEL 8kg White & Color прашок за перење
ARIEL 8kg White & Color прашок за перење
1.690 ден

1.299 ден

Детергентот Ariel Whites & Colors ви дава дополнителна свежина со беспрекорна чистота. Не само што ги отстранува тврдоглавите дамки, туку и дава дополнителна свежина на облеката. Детергентот...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023

BrzaIsporakaMKv1
ARIEL 4,4л. Toll Fresh 80 перења течен детергент
ARIEL 4,4л. Toll Fresh 80 перења течен детергент
1.690 ден

1.299 ден

Течен детергент Ariel Color Lenor Touch, кој длабоко се мие, ги отстранува дамките и остава прекрасен мирис на вашите алишта.

Состојки:
5-15% анјонски сурфактанти, <5% нејонс...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.12.2023