text.skipToContent text.skipToNavigation
5 пронајдени производи
IstaCena12RatiMK
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + ГРАТИС 9 капсули
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + ГРАТИС 9 капсули
6.990 ден
5.990 ден
 • Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + ГРАТИС 9 капсули,
 • Присисок: 10 бари,  
 • Капсули : Lavazza MODO MIO,
 • Капацитет за вода: 2 литри,
 • 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaisporakaArtikliMK BrzaIsporakaMKv1
VIVAX ледомат IM-123B црна боја
VIVAX ледомат IM-123B црна боја
8.999 ден
5.990 ден
 • VIVAX ледомат IM-123B црна боја,
  |
 • Капацитет на садот за вода 2,4 l,
 • Капацитетот на садот за лед 0.7 kg,
 • Производсво од 12 kg лед на ден,
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories -20stepeni
VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW R32 RED, инвертер клима уред
VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW R32 RED, инвертер клима уред
34.110 ден
29.990 ден
 • A++/A+ енергетска ефикасност,
 • до -20C инвертер уред,
 • Капацитет на греење 3,81kW,
 • Греач на кондензатор и компресор,
 • Намена до 40m2 простор

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
AGRINA 43p бензиска косилка за трева
AGRINA 43p бензиска косилка за трева
12.705 ден
11.990 ден
 • AGRINA 43p бензиска косилка за трева
 • Моќност: 2,0 kW
 • Капацитет на корпа: 60 литри
 • Гаранција: 3 години
 • Прилагодливи висини: 25 - 75 mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2021

GORENJЕ BN1000W Nutri Power блендер
GORENJЕ BN1000W Nutri Power блендер
4.590 ден
3.990 ден
 • GORENJЕ BN1000W Nutri Power блендер,
 • Моќност: 1000 W,
 • 2000 вртежи во минута,
 • Гаранција: 24 месеци.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2021