text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
15 пронајдени производи
VIVAX 40'' Android SMART FullHD 40S60T2S2SM телевизор
VIVAX 40'' Android SMART FullHD 40S60T2S2SM телевизор
16.000  ден
11.499  ден
VIVAX Smart 40S60T2S2SM телевизор/ Нов смарт телевизор со Андроид 7.1 овозможува поврзување преку интернет на социјалните мрежи и YouTube. Телевизорот располага со 1 GB работна (RAM) меморија как...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.09.2020

PlayStation 4 PRO
PlayStation 4 PRO
24.990  ден
20.000  ден
PlayStation 4 PRO

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

Lenovo 330-15IKB, 81DE014DRM лаптоп (15.6"/i3/4GB/1TB/Radeon 530 2GB)
Lenovo 330-15IKB, 81DE014DRM лаптоп (15.6"/i3/4GB/1TB/Radeon 530 2GB)
23.528  ден
19.990  ден
 • Intel Core i3 7020U,
 • 4GB RAM,
 • 1TB HDD,
 • AMD Radeon 530 2GB,
 • 15,6" FullHD

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

PlayStation 4 Pro 1TB G + FIFA 20 + FUT 20 ваучер + PS Plus 14 Days
PlayStation 4 Pro 1TB G + FIFA 20 + FUT 20 ваучер + PS Plus 14 Days
28.990  ден
24.990  ден
PlayStation 4 Pro 1TB G + FIFA 20 + FUT 20 ваучер + PS Plus 14 Days.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

Acer Aspire 3 NX.HF9EX.02E (15,6 FHD, Ryzen 5 3500U, 8GB, 1000GB SSD)
Acer Aspire 3 NX.HF9EX.02E (15,6 FHD, Ryzen 5 3500U, 8GB, 1000GB SSD)
39.999  ден
29.999  ден
 • AMD Ryzen 5 3500U,
 • 8GB RAM,
 • 1TB SSD,
 • Linux ОС,
 • 15,6" FullHD

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

Acer Aspire 3 NX.HF9EX.02N (15,6"FHD/Athlon-300U/16GB/1000GB SSD) лаптоп
Acer Aspire 3 NX.HF9EX.02N (15,6"FHD/Athlon-300U/16GB/1000GB SSD) лаптоп
31.999  ден
24.999  ден
 • AMD Athlon II 300U,
 • 16GB RAM,
 • 1TB SSD,
 • Linux ОС,
 • 15,6" FullHD

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

SUP INK CAN PGI1500XL Black
SUP INK CAN PGI1500XL Black
1.888  ден
1.600  ден
Тонер HP CF217A MS компатибилен

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

SUP INK CAN PGI1500XL Yellow
SUP INK CAN PGI1500XL Yellow
1.040  ден
500  ден
SUP INK CAN PGI1500XL Yellow

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

SUP INK CAN PGI1500XL Magenta
SUP INK CAN PGI1500XL Magenta
1.040  ден
500  ден
SUP INK CAN PGI1500XL Magenta

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

SUP INK CAN PGI1500XL Cyan
SUP INK CAN PGI1500XL Cyan
1.040  ден
500  ден
SUP INK CAN PGI1500XL Cyan

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

HP 15,6" Spectrum Hearts торба за лаптоп Sv.Valentine
HP 15,6" Spectrum Hearts торба за лаптоп Sv.Valentine
1.299  ден
600  ден
HP 15,6" Spectrum Hearts торба за лаптоп Sv. Valentine

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

VIVAX силиконска маска FLY V1
VIVAX силиконска маска FLY V1
300  ден
180  ден
Заштитите свој Фли В1 мобилни уреѓај са специјално дизајнираном заштитином маскицом. Маскица је израѓена од квалитетног прозирног силикона. Штити ваш уреѓај са стражњ стране, од гребањ, удараца.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

HP TANK 415 WIFI мултифункциски колор принтер
HP TANK 415 WIFI мултифункциски колор принтер
10.500  ден
8.500  ден
 • HP TANK 415 WIFI мултифункциски колор принтер,
 • Капацитет од 8 стр/мин,
 • Гратис два сета бои,
 • Поврзување: USB 2.0, мрежно, Wi-Fi
 • Можност за принтање до 21,000стр со пакетот

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

Fallout 76 PS4 игра
Fallout 76 PS4 игра
1.765  ден
1.000  ден
Фаллоут 76 ПС4

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

СУП ТОН ХП ЦФ244А
СУП ТОН ХП ЦФ244А
3.390  ден
2.700  ден
СУП ТОН ХП ЦФ244А Капацитет исписа: 1000 стр Боја: Блацк Подржава: ХП ЛасерЈет Про М15а Принтер, ХП ЛасерЈет Про М15в Принтер, ХП ЛасерЈет Про МФП М28а Принтер, ХП ЛасерЈет Про МФП М28в Принтер.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020