text.skipToContent text.skipToNavigation
15 пронајдени производи
TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
AQUA MARINA VAPOR SUP 300cm даска за сурфање
AQUA MARINA VAPOR SUP 300cm даска за сурфање
35.990 ден

24.990 ден

 • AQUA MARINA VAPOR SUP 300cm даска за сурфање
 • Димензии (Ш х В х Д): 76x300х12cm
 • Тежина: 100kg
 • Максимален притисок: 1,03bar
 • Максимална носивост: 100kg

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 366cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
LEGONI 366cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
16.990 ден

14.990 ден

 • LEGONI FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
 • Дијаметар: 366 cm
 • висина на заштитна мрежа: 180 cm
 • Висина на платформа: 80 cm
 • Максимална носивост: 120 kg
 • Бренд: LEGONI

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

BrzaIsporakaMKv1
Pilsan 06-141 лизгалка и лулашка
Pilsan 06-141 лизгалка и лулашка
18.150 ден

9.999 ден

 • Pilsan 06-141 лизгалка и лулашка
 • Возраст на употреба: 3 +
 • Макс. Носивост: 35 кг.
 • Систем за нишање на лежишта

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

HR~Popusti 100x100 48 МК MInijaturdniCeni17.3.mk TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory
INTEX 68373 Mariner 3 297 x 127 x 46 cm чамец
INTEX 68373 Mariner 3 297 x 127 x 46 cm чамец
30.990 ден

15.990 ден

 • INTEX 68373 Mariner 3 чамец
 • Димензии: 297 x 127 x 46 cm
 • Носивост: до 300 кг (3 лица)
 • Алуминиумски весла и држачи за трска
 • Бренд: INTEX 

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.03.2023

BrzaIsporakaMKv1
Pilsan 06-099 лизгалка и лулашка
Pilsan 06-099 лизгалка и лулашка
17.940 ден

8.999 ден

 • Pilsan 06-099 лизгалка и лулашка
 • Возраст на употреба: 3 +
 • Макс. Носивост: 35 кг.
 • Систем за нишање на лежишта

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gymbit Focus S1 X-bike Статичен велосипед
Gymbit Focus S1 X-bike Статичен велосипед
12.990 ден

12.290 ден

 • Gymbit Focus S1 X-bike Статичен велосипед,
 • Максимална тежина на корисник: 100kg,
 • Тежина: 17,8kg,
 • Отпор: 8 нивоа,
 • Фунцкии на екран: брзина, време, калории, растојание, скенирање.

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 68307 Explorer K2 312 x 91 x 51 cm кајак
INTEX 68307 Explorer K2 312 x 91 x 51 cm кајак
14.999 ден

10.990 ден

 • INTEX 68307 Explorer K2 кајак
 • Димензии: 312 x 91 x 51 cm
 • Носивост: до 160 кг (2 лица)
 • Вклучени алуминиумски весла
 • Бренд: INTEX 

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 68305 Challenger K1 274 x 74 x 33 cm кајак
INTEX 68305 Challenger K1 274 x 74 x 33 cm кајак
11.999 ден

7.499 ден

 • INTEX 68305 Challenger K1 кајак
 • Димензии: 274 x 74 x 33 cm
 • Носивост: до 100 кг (1 лице)
 • Вклучени алуминиумски весла
 • Бренд: INTEX 

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI сад за оставање на обувки
LEGONI сад за оставање на обувки
800 ден

299 ден

LEGONI сад за оставање на обувки

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 305cm
LEGONI покривка за трамполина 305cm
1.390 ден

759 ден

 • За трамполина од 305cm
 • Оригинал Legoni
 • Висококвалитетна покривка

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 425cm
LEGONI покривка за трамполина 425cm
1.990 ден

899 ден

 • За трамполина од 425cm
 • Оригинал Legoni
 • Висококвалитетна покривка

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 366cm
LEGONI покривка за трамполина 366cm
1.690 ден

799 ден

 • За трамполина од 366cm
 • Оригинал Legoni
 • Висококвалитетна покривка

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI скали за трамполина 305cm
LEGONI скали за трамполина 305cm
1.190 ден

599 ден

LEGONI скали за трамполина 305cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI сет за прицврстување на трамполината во земја
LEGONI сет за прицврстување на трамполината во земја
1.000 ден

799 ден

 • LEGONI сет за прицврстување на трамполината во земја
 • Сетот содржи една метална навртка и стега за затегнување со трамполината
 • Дополнително прицврстување на трамполината за побезбедно уживање
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 244cm
LEGONI покривка за трамполина 244cm
1.190 ден

699 ден

 • За трамполина од 244cm
 • Оригинал Legoni
 • Висококвалитетна покривка

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023