text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
DUScategoryMK Vivax5godklimi NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
60.990 ден

59.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 4.25 kW
 • Вредност на ладење: 3.52 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата за простор: од 26 до 35 m2

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory
SMART WING крило за насочување за клима уреди
SMART WING крило за насочување за клима уреди

1.850 ден

Седмична акција!

 • SMART WING
 • Крило за насочување на воздухот
 • Мин. должина: 60цм
 • Мах. должина: 110цм
 • Можност за 360° на вртење
 • Лесен за монтирање

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024