text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
5 пронајдени производи
EZIO INOX Вертикално буре за вино 145 литри
EZIO INOX Вертикално буре за вино 145 литри
10.990  ден
9.490  ден
EZIO INOX Вертикално буре за вино 145 литри, Димензии:150 x 80цм, Дијаметар:51цм, Дебелина:0.6-0.7цм, Висина:110цм, Славина:1/2"

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри
EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри
8.490  ден
7.990  ден
EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри,Димензии:1250 x 800цм, Дијаметар:430цм, Дебелина:0.6цм,Висина:900цм, Славина:1/2"

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2020

EZIO INOX Хоризонтално Буренце за ракија 25 литри
EZIO INOX Хоризонтално Буренце за ракија 25 литри
4.490  ден
EZIO INOX Хоризонтално Буренце за ракија 25 литри, Димензии:94 x 35цм, Дијаметар:33цм, Дебелина:0.6цм, Висина:35цм, Славина:3/8"

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2020

ROTO рачна мелница за грозје
ROTO рачна мелница за грозје
5.590  ден
3.990  ден
ROTO рачна мелница за грозје. Капацитет до 500 kg/h, димензии: 670 х 410 х 380mm. Шифра 1068

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

ENOITALIA ENO 3/V рачна мелница за грозје
ENOITALIA ENO 3/V рачна мелница за грозје
17.047  ден
12.900  ден
ENOITALIA ENO 3/V рачна мелница за грозје, Капацитет: 1200 kg/h, Тежина: 40 кг, Димензии: 1210 х 520 х 690mm. Ги двои дршките од грозјето. СО ВОЛАН.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2020