text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO RDSA240K20S, 223L (177/46), 147cm, A+, сребрен комбиниран ладилник
BEKO RDSA240K20S, 223L (177/46), 147cm, A+, сребрен комбиниран ладилник
13.999 ден
  • BEKO RDSA240K20S, сребрен комбиниран ладилник
  • Енергетска класа: A+
  • Псотавување на производот: Самостоечки
  • Начин на ладење: Статичен
  • Димензии (ВxШxД): 147 x 54 × 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри
EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри
8.490 ден
EZIO INOX Вертикално буре за ракија 100 литри,Димензии:1250 x 800цм, Дијаметар:430цм, Дебелина:0.6цм,Висина:900цм, Славина:1/2"

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

EZIO INOX Хоризонтално Буренце за ракија 25 литри
EZIO INOX Хоризонтално Буренце за ракија 25 литри
4.490 ден
EZIO INOX Хоризонтално Буренце за ракија 25 литри, Димензии:94 x 35цм, Дијаметар:33цм, Дебелина:0.6цм, Висина:35цм, Славина:3/8"

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021