Лично подигнување на нарачката

Платени нарачки можете лично да ги превземете во нашиот дистрибутивен магацин.

Тој се наоѓа на адресата Јадранска Магистрала бр.12 (на влезот на индустриската зона во Визбегово), Скопје
Работно време на магацинот:

  • Понеделник - Петок: 8:00 - 16:30 часот
  • Сабота: 10:00-12:00 часот


При лично подигнување на артиклите кои ги имате предходно порачано, ве молиме прво проверете дали артиклите се подготвени за преземање на телефонскиот број 02 3202 900.

Кога лично се подигнуваат артиклите во нашиот магацин Ве молиме да понесете копија од фактурата која е пратена на вашата email адреса. При подигнување на артиклите од нашиот магацин немате никакви дополнителни трошоци за испорака.

ЗАБЕЛЕШКА: кога артиклите се платени со општа уплатница, истите ќе бидат испорачани кога уплатените средства ќе бидат прокнижени на нашата банковна сметка (според принципите на банките - по правило, наредниот работен ден), затоа ве молиме проверете го статусот на нарачката на телефонскиот број 02 3202 900.