text.skipToContent text.skipToNavigation

Начини на плаќање

 

eKupi ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

• Еднократно со платежните картички VISA, MasterCard, Maestro и Diners Club од било која банка во и надвор од Македонија преку CaSys International картичниот систем, или или до 24 рати без камата со кредитните картички од Стопанснка Банка АД - Скопје
• во готово (при испорака на нарачката на адресата за испорака)
• вирманско плаќање со општа уплатница или со Електронско банкарство.

До 72 рати со потрошувачки кредит од Стопанска Банка АД - Скопје. Отсега купувајте на еКупи на 72 рати со потрошувачки кредити од Стопанска Банка АД - Скопје. За да можете да купете преку потрошувачки кредит од Стопанска Банка АД - Скопје, потребно е да направите кај нас вирманска нарачка и ние ќе ве контактираме и ќе ви договориме заедно со профаткурата да отидете во најблиската филијала на Стопанска Банка АД - Скопје каде ќе направите апликација за потрошувачки кредит. Битно е во напомена да наведете дека сакате да купете преку потрошувачки кредит производи од кај нас.


Плаќање при испорака на нарачката:
Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката. 

Вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство:
Кога вашиот избор на плаќање е преку интернет банкарство, на вашата еmail адреса ќе добиете фактура со сите потребни информации за плаќањето, вклучувајќи го и бројот на сметката на која што треба да се уплати сумата од нарачката.
Потоа можете да ја извршите уплатата преку Интернет банкарството доделено од вашата банка или на редовниот начинот со општа уплатница во најблиската банка или пошта.
По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме нарачаните производи на наведената адресата за испорака.

За веќе платените нарачки ви нудиме и опција за лично преземање во нашиот дистрибутивен магацин во Скопје:

Адреса: Јадранска Магистрала бр.12 пред с.Визбегово, Скопје, Р.С. Македонија (02) 3202 900

исто можете да одберете лично преземање и нашиот новоотворен Show Room на ул. Партизански Одреди бр.109-1/1 Скопје

Работно време:
Понеделник до Петок: 08.00 до 19.00 часот. (Лично преземање после 14.30 часот)

Цените на производите на нашиот сајт се со вклучен ДДВ (Данок на додадена вредност). 
*според Закон за Електронска Трговија член 7 став 3