text.skipToContent text.skipToNavigation

Купувајте онлајн на 24 рати без камата

 

Купувајте од удобноста на вашиот дом, од работа или во движење по најдостапни цени и до 24 рати без камата со VISA, MasterCard и Maestro кредитните картички на Стопанска банка АД - Скопје. Имате опција да купувате до 12 рати и со DINERS CLUB International картичките.

 

Се што треба да направите е да се регистрирате на нашиот вебсајт за да можете да ги искористите сите придобивки за онлајн купување кои ги нуди нашата интернет продавница. 

Внесете ги омилените производи во вашата кошничка и следете ги чекорите од едноставиот систем за нарачување. 

Со користење на ekupi.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса.

Го одбирате производот или производите кои сакате да ги нaрачате и ги додавате во кошничка, потоа одете во следниот чекор Продолжи на плаќање, каде впишувате име и презиме, адреса за испорака и контакт телефон. Одбирате дали сакате Лично преземање или Испорака на адреса и одете во Продолжи на избор на плакање каде одбирате како сакате да платите. Доколку одберете плаќање со картичка одете во последниот чекор каде ги внесувате податоците од картичката и кликнете на потврди два пати за да ја завршите нарачката


eKupi.mk ви овозможува плаќање на 2, 3, 6, 12 или 24 рати без камата при користење на VISA, MasterCard или Maestro кредитните картички на Стопанска банка АД - Скопје. Овозможено e и плаќање до 12 рати со Diners Club картичките.


По успешното завршување на вашата нарачка, за која ќе добиете автоматска потврда на вашата еmail адреса со која сте веќе регистрирани, во рок од 24 часа ќе бидете телефонски контактирани од нашата корисничка поддршка за потврда на плаќањето на рати.