text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
29 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Dyson V10 Absolute New правосмукалка
Dyson V10 Absolute New правосмукалка
43.490 ден

37.999 ден

 • напон на батерија: 21.6 V
 • Време на работа: 60 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.76 l
 • Бучавост (dB): 87 dB
 • Мокро вшмукување: Не
 • LED осветлување: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
5.090 ден

4.690 ден

 • Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 1800 W
 • Гаранциј...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje Правосмукалка VC1411CXW
Gorenje Правосмукалка VC1411CXW
3.690 ден

3.490 ден

 • Gorenje Правосмукалка VC1411CXW
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 1400 W
 • <...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Iskra JC-229, чистач на пареа
Iskra JC-229, чистач на пареа
5.499 ден

4.390 ден

 • Бренд: Iskra
 • тип на производ: Чистачи на пареа
 • Моќност: 1500 W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje Правосмукалка VC1615CXR (SPINNER ДОДАТОК)
Gorenje Правосмукалка VC1615CXR (SPINNER ДОДАТОК)
4.290 ден

4.099 ден

 • Gorenje Правосмукалка VC1615CXR (SPINNER ДОДАТОК)
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 1600 W
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips FC9570/01 Правосмукалка
Philips FC9570/01 Правосмукалка
13.999 ден

11.199 ден

 • Моќност: 1900 W
 • Бучавост (dB): 79 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 1.5 l
 • Работна површина: 9 m
 • должина на кабелот: 6 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips FC9333/09 Правосмукалка
Philips FC9333/09 Правосмукалка
11.799 ден

11.299 ден

 • Моќност: 650 W
 • Бучавост (dB): 79 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 1.5 l
 • Работна површина: 9 m
 • должина на кабелот: 6 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ariete 4145 Чистач на пареа
Ariete 4145 Чистач на пареа
7.699 ден

6.499 ден

 • Бренд: Ariete
 • тип на производ: Чистачи на пареа
 • Моќност: 1500 W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO XD4514Q, 2000W, 3.5l правосмукалка
FUEGO XD4514Q, 2000W, 3.5l правосмукалка
4.699 ден

3.599 ден

 • Моќност: 2000 W
 • Бучавост (dB): 85 dB
 • Волумен на вреќичка: 3.5 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO WHL-802UV, 1500W, 450 ml Чистач на пареа
FUEGO WHL-802UV, 1500W, 450 ml Чистач на пареа

3.999 ден

 • Бренд: Fuego
 • тип на производ: Чистачи на пареа
 • Моќност: 1500 W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ariete 2722 Правосмукалка
Ariete 2722 Правосмукалка
8.599 ден

7.739 ден

 • напон на батерија: 22.2 V
 • Време на работа: 45 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 1 l
 • Бучавост (dB): 75 dB
 • Мокро вшмукување: Не
 • LED осветлување: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Ariete 4146 Чистач на пареа
Ariete 4146 Чистач на пареа
8.799 ден

6.999 ден

 • Бренд: Ariete
 • тип на производ: Чистачи на пареа
 • Притисок на пареа: 5 bar
 • Моќност: 1500 W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
GORENJE VC2321GPLW Правосмукалка
GORENJE VC2321GPLW Правосмукалка
7.490 ден

6.890 ден

Правосмукалка GORENJE VC2321GPLW. Карактеристики: G FORCE PLUS Максимална моќност на моторот: 2.300 W Моќ на всисување: 470 W Со вреќичка За суво чистење Број на додатоци: 3 XpandZone четка ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO SL-306N, 2000W, 4L правосмукалка
FUEGO SL-306N, 2000W, 4L правосмукалка

4.999 ден

 • Моќност: 2000 W
 • Бучавост (dB): 85 dB
 • Волумен на вреќичка: 4 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
VIVAX HOME правосмукалка VCC-700B
VIVAX HOME правосмукалка VCC-700B

3.999 ден

 • Бучавост (dB): 76 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 2 l
 • Работна површина: 8 m
 • должина на кабелот: 5 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips FC9350/01 Правосмукалка
Philips FC9350/01 Правосмукалка
10.499 ден

9.999 ден

 • Моќност: 1800 W
 • Бучавост (dB): 82 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 1.5 l
 • Работна површина: 9 m
 • должина на кабелот: 6 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips FC9744/09 Правосмукалка
Philips FC9744/09 Правосмукалка
19.999 ден

17.999 ден

 • Моќност: 650 W
 • Бучавост (dB): 75 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 2 l
 • Работна површина: 10 m
 • должина на кабелот: 7 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Dyson V12 Detect Slim Absolute правосмукалка
Dyson V12 Detect Slim Absolute правосмукалка
54.990 ден

45.499 ден

 • напон на батерија: 25.2 V
 • Време на работа: 60 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.35 l
 • Бучавост (dB): 73 dB
 • Мокро вшмукување: Не
 • LED осветлување: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips FC9334/09 Правосмукалка
Philips FC9334/09 Правосмукалка
12.899 ден

12.699 ден

 • Моќност: 900 W
 • Бучавост (dB): 77 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 1.5 l
 • Работна површина: 9 m
 • должина на кабелот: 6 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO XD3811A, 2000W, 2.5l правосмукалка
FUEGO XD3811A, 2000W, 2.5l правосмукалка

3.799 ден

 • Моќност: 2000 W
 • Бучавост (dB): 85 dB
 • Волумен на вреќичка: 2.5 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
FUEGO XH1813D, 40W, 0.8l правосмукалка
FUEGO XH1813D, 40W, 0.8l правосмукалка

1.999 ден

 • FUEGO XH1813D, правосмукалка
 • 40W мотор
 • 4.8V 1500mAh Ni-MH батерија
 • Полнење:8часа
 • Индокатор за полнење батерија
 • Капацитет:0,8L

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
FUEGO HJX-1509, 1600W, 3.0L, 85dB правосмукалка
FUEGO HJX-1509, 1600W, 3.0L, 85dB правосмукалка

4.299 ден

 • Моќност: 1600 W
 • Бучавост (dB): 85 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 2 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje Правосмукалка MVC148FW
Gorenje Правосмукалка MVC148FW
3.490 ден

2.999 ден

 • Gorenje Правосмукалка MVC148FW
 • Безжична употреба
 • За влажно и суво чистење
 • Mоќност на моторот:...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Philips FC6725/01 Рачна правосмукалка
Philips FC6725/01 Рачна правосмукалка

24.999 ден

 • напон на батерија: 21.6 V
 • Време на работа: 40 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.4 l
 • Бучавост (dB): 80 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • LED осветлување: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips FC9351/01 Правосмукалка
Philips FC9351/01 Правосмукалка
10.999 ден

9.599 ден

 • Моќност: 1900 W
 • Бучавост (dB): 82 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 1.5 l
 • Работна површина: 9 m
 • должина на кабелот: 6 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

 • 1(current)
 • 2