text.skipToContent text.skipToNavigation
8 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW
HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW

31.990 ден

 • HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW
  |
 • Моќност 1,8kW (40,9cm3) |
 • Должина на мач 38cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 32,
  |
 • Тежина 4,3kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW
HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW

24.990 ден

 • HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW
  |
 • Моќност 1,8kW (40.9cm3) |
 • Должина на мач 38cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • чекор 3/8-1,3мм,
  |
 • Тежина 4,4kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW

20.990 ден

 • HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
  |
 • Моќност 1,5kW (38cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW

15.990 ден

 • HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
  |
 • Моќност 1,4kW (38,2cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Husqvarna 120i Батериска пила 14''
Husqvarna 120i Батериска пила 14''

28.990 ден

 • Моќност: 36V
 • Должина на нож: 35 cm
 • Капацитет на батерија: 4Ah
 • Тежина: 2.95 Kg
 • Гаранција: 1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Husqvarna 435 II моторна пила 1.6 kW
Husqvarna 435 II моторна пила 1.6 kW

26.990 ден

 • HUSQVARNA 365 -моторна пила 3.6kW
 • Моќност 1,6kW (70,7cm3)
 • Должина на мач 38cm
 • Гаранција 1 год.
 • Заби на мач 32,
 • Тежина 4,2kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Husqvarna 2T HP+ двотактол масло 1L
Husqvarna 2T HP+ двотактол масло 1L

690 ден

 • Пакување: 1Л со дозер
 • Производител: Husqvarna
 • Земја на потекло: Шведска
 • употреба: двотактни машини
 • Гаранција: Нема рок на употреба

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 365 -моторна пила 3.6kW
HUSQVARNA 365 -моторна пила 3.6kW

38.990 ден

 • HUSQVARNA 365 -моторна пила 3.6kW
  |
 • Моќност 3,6kW (70,7cm3) |
 • Должина на мач 45cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 34,
  |
 • Тежина 6,4kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024