text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
32 пронајдени производи
DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME BH-042IN индукциска плотна
VIVAX HOME BH-042IN индукциска плотна
13.690 ден

4.999 ден

 • Тип на плоча: Индукциска
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Да
 • Висина: 5.5 cm
 • Ширина: 59 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT T9 AIVI роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT T9 AIVI роботска правосмукалка

61.310 ден

 • Време на работа: 150 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.3 l
 • Бучавост (dB): 67 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME DW-45942B самостоечка машина за садови
VIVAX HOME DW-45942B самостоечка машина за садови

15.999 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 9
 • Бучавост (dB): 49 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9 l
 • Aquastop: Не
 • Ширина: 44.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT N8 Black роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT N8 Black роботска правосмукалка

31.402 ден

 • Време на работа: 110 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.42 l
 • Бучавост (dB): 67 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

NedelnaAkcijaMK TOPizborMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory
Lenovo Legion 5 15IMH05H Black (15,6" FHD 120Hz/Intel i5-10300H/8GB DDR4/512GB SSD/GTX 1650 Ti 4GB)
Lenovo Legion 5 15IMH05H Black (15,6" FHD 120Hz/Intel i5-10300H/8GB DDR4/512GB SSD/GTX 1650 Ti 4GB)
56.990 ден

39.990 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Core I5
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce GTX 1650 Ti
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW
HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW

31.990 ден

 • HUSQVARNA 440E -моторна пила 1.8kW
  |
 • Моќност 1,8kW (40,9cm3) |
 • Должина на мач 38cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 32,
  |
 • Тежина 4,3kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW
HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW

24.990 ден

 • HUSQVARNA 135 MARK II -моторна пила 1.8kW
  |
 • Моќност 1,8kW (40.9cm3) |
 • Должина на мач 38cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • чекор 3/8-1,3мм,
  |
 • Тежина 4,4kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

NedelnaAkcijaMK TOPizborMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory
Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5 Shadow Black Leather (14" FHD TOUCH/Intel i7-1165G7/16GB DDR4/1.000GB SSD/Win 10) лаптоп
Lenovo Yoga Slim 9 14ITL5 Shadow Black Leather (14" FHD TOUCH/Intel i7-1165G7/16GB DDR4/1.000GB SSD/Win 10) лаптоп
100.990 ден

62.990 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Core I7
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 1000 GB
 • Оперативен систем: Windows 10 Pro

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME DW-601262C X самостоечка машина за садови
VIVAX HOME DW-601262C X самостоечка машина за садови

15.999 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 12
 • Бучавост (dB): 55 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 11 l
 • Aquastop: Не
 • Ширина: 59.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME DW-601262C самостоечка машина за садови
VIVAX HOME DW-601262C самостоечка машина за садови

16.900 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 12
 • Бучавост (dB): 55 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 11 l
 • Aquastop: Не
 • Ширина: 59.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT X1 PLUS роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT X1 PLUS роботска правосмукалка

113.647 ден

 • Време на работа: 180 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.4 l
 • Бучавост (dB): 68 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT T9+ роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT T9+ роботска правосмукалка

70.282 ден

 • Време на работа: 175 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.42 l
 • Бучавост (dB): 67 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT T9 роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT T9 роботска правосмукалка

38.990 ден

 • Време на работа: 175 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.42 l
 • Бучавост (dB): 67 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT T10 TURBO роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT T10 TURBO роботска правосмукалка

79.990 ден

 • Време на работа: 260 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.4 l
 • Бучавост (dB): 66 dB
 • Мокро вшмукување: Не
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT N8 PRO роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT N8 PRO роботска правосмукалка

56.375 ден

 • Време на работа: 110 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.42 l
 • Бучавост (dB): 67 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT T10 роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT T10 роботска правосмукалка

73.572 ден

 • Време на работа: 260 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.4 l
 • Бучавост (dB): 66 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW

20.990 ден

 • HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
  |
 • Моќност 1,5kW (38cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW

15.990 ден

 • HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
  |
 • Моќност 1,4kW (38,2cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME Комбиниран шпорет FC-22602 WH
VIVAX HOME Комбиниран шпорет FC-22602 WH
16.150 ден

12.390 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Комбинирани
 • Волумен на рерна: 64 l
 • Тип на печка: Статичка
 • Поклопец: Лим
 • Ширина: 65 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

Ecovacs DX5G-KTA сет за одржување Ozmo950, N8, T8 и T9 серии
Ecovacs DX5G-KTA сет за одржување Ozmo950, N8, T8 и T9 серии

3.323 ден

Ecovacs DX5G-KTA сет за одржување Ozmo950. Содржина на продажниот пакет: 4 x странична четка, 3 x филтер, 1 x главна четка

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

Ecovacs T10 серија сет за одржување
Ecovacs T10 серија сет за одржување

3.439 ден

Содржина на сетот:

 • 4 x странични четки
 • 3 x филтри
 • 1 x главна четка

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

Ecovacs крпи за OZMO T8 i T9 серија
Ecovacs крпи за OZMO T8 i T9 серија

1.645 ден

Во пакувањето има 3 микрофибер крпи за Ecovacs OZMO T8 и T9 серија.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

Ecovacs крпи за X1 PLUS i T10 seriju
Ecovacs крпи за X1 PLUS i T10 seriju

2.542 ден

3 микрофибер крпи во пакувањето.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

NedelnaAkcijaMK LaptopiGratisRanec IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lenovo LOQ 15APH8, 82XV00EPRM, 15 ,6" FHD 144Hz, i7-13620H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 4050 6GB gaming лаптоп
Lenovo LOQ 15APH8, 82XV00EPRM, 15 ,6" FHD 144Hz, i7-13620H, 16GB RAM, 512GB SSD, RTX 4050 6GB gaming лаптоп

61.999 ден

Седмична акција!

 • Серија на процесор: Core I7
 • RAM Меморија: 16 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce RTX 4050
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX HOME BH-042IN X индукциска плотна
VIVAX HOME BH-042IN X индукциска плотна

15.900 ден

 • Тип на плоча: Индукциска
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Да
 • Висина: 5.5 cm
 • Ширина: 59 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

 • 1(current)
 • 2