text.skipToContent text.skipToNavigation
24 пронајдени производи
NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Oral-B Vitality Pro Gift Edition Black & Pink Duo Pack електрична четка за заби
Oral-B Vitality Pro Gift Edition Black & Pink Duo Pack електрична четка за заби
4.590 ден

2.999 ден

Седмична акција!

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 3
 • Време на работа: 14 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Да
 • Индикатор за ниво на батерија: Да
 • Подсетник за замена на глава: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB Vitality Pro Black електрична четка за заби
OralB Vitality Pro Black електрична четка за заби

2.199 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 3
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB Vitality Pro Lilac електрична четка за заби
OralB Vitality Pro Lilac електрична четка за заби
2.199 ден

1.759 ден

Седмична акција!

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 3
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB Vitality Pro Blue електрична четка за заби
OralB Vitality Pro Blue електрична четка за заби

2.199 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 3
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Да

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO8 BLACK ONYX електрична четка за заби
Oral-B iO8 BLACK ONYX електрична четка за заби

18.999 ден

 • Oral-B iO10 COSMIC BLACK електрична четка за заби
 • Дизајнирана за чувствителни заби и непца
 • Со нежни микро-вибрации
 • 7 паметни начини на работа
 • Сензор за притисок
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO6 BLACK LAVA електрична четка за заби
Oral-B iO6 BLACK LAVA електрична четка за заби

13.999 ден

 • OralB VITALITY PRO GIFT PACK електрична четка за заби
 • 7600 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Сензор на притисок
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO10 COSMIC BLACK електрична четка за заби
Oral-B iO10 COSMIC BLACK електрична четка за заби

26.990 ден

 • Oral-B iO8 BLACK ONYX електрична четка за заби
 • Со нежни микро-вибрации
 • Брзо полнење ~ 3 часа
 • 6 паметни начини на работа
 • Паметен сензор за притисок
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби

2.999 ден

 • OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе насл...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB POWER PRO2 2500 WHITE електрична четка за заби
OralB POWER PRO2 2500 WHITE електрична четка за заби
4.290 ден

3.690 ден

Седмична акција!

 • OralB POWER PRO2 2500 WHITE ел. четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе наслаг...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B iO 5 White електрична четка за заби
Oral-B iO 5 White електрична четка за заби

11.990 ден

 • Технологија: Magnetna
 • Начин на работење: 5
 • Време на работа: 14 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Да
 • Индикатор за ниво на батерија: Да
 • Подсетник за замена на глава: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB Pro Kids 3+ Mickey Travel Pack електрична четка за заби
OralB Pro Kids 3+ Mickey Travel Pack електрична четка за заби
2.199 ден

1.699 ден

Седмична акција!

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 2
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB Pro Kids 3+ Frozen Travel Pack електрична четка за заби
OralB Pro Kids 3+ Frozen Travel Pack електрична четка за заби
2.199 ден

1.699 ден

Седмична акција!

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 2
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB FROZEN VITALITY D100 GIFT SET електрична четка за заби
OralB FROZEN VITALITY D100 GIFT SET електрична четка за заби

2.999 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 2
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Да
 • Подсетник за замена на глава: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB Pro Kids 3+ Frozen електрична четка за заби
OralB Pro Kids 3+ Frozen електрична четка за заби

2.199 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 2
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB Pro Kids 3+ Spiderman електрична четка за заби
OralB Pro Kids 3+ Spiderman електрична четка за заби
2.199 ден

1.899 ден

Седмична акција!

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 2
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB Spiderman D100 електрична четка за заби + Travel Pack
OralB Spiderman D100 електрична четка за заби + Travel Pack

2.300 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 2
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Да
 • Подсетник за замена на глава: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB Pro Kids 3+ Spiderman Travel Pack електрична четка за заби
OralB Pro Kids 3+ Spiderman Travel Pack електрична четка за заби

2.199 ден

Седмична акција!

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 2
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB PRO3 3500 black електрична четка за заби
OralB PRO3 3500 black електрична четка за заби

4.999 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 3
 • Време на работа: 14 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Да
 • Индикатор за ниво на батерија: Да
 • Подсетник за замена на глава: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB PRO 700 D16 Sensi Ultra Thin електрична четка за заби
OralB PRO 700 D16 Sensi Ultra Thin електрична четка за заби
3.100 ден

2.599 ден

 • OralB PRO 700 D16 Sensi Ultra Thin ел. четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • една програма на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% пов...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB Power SMART 4 4500 + GIFTBOX електрична четка за заби
OralB Power SMART 4 4500 + GIFTBOX електрична четка за заби
7.100 ден

5.499 ден

 • OralB Power SMART 4 4500 + GIFTBOX ел. четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 3 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB Vitality D100 Sensi UltraThin електрична четка за заби
OralB Vitality D100 Sensi UltraThin електрична четка за заби

1.600 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 1
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Да
 • Подсетник за замена на глава: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB PRO 2000 електрична четка за заби
OralB PRO 2000 електрична четка за заби
3.999 ден

3.699 ден

 • OralB PRO 2000 електрична четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе наслаги
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory
OralB POWER PRO1 GUM CARE електрична четка за заби
OralB POWER PRO1 GUM CARE електрична четка за заби

3.099 ден

 • Oral-B iO6 BLACK LAVA електрична четка за заби
 • Ultimate Clean тркалезна глава
 • Со нежни микро-вибрации
 • 5 паметни начини на работа
 • Сензор за притисок
 • 2 години гаранција

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB VITALITY PRO GIFT PACK електрична четка за заби
OralB VITALITY PRO GIFT PACK електрична четка за заби
2.399 ден

1.870 ден

Седмична акција!

 • OralB VITALITY PRO GIFT PACK електрична четка за заби
 • 7600 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Округла глава со Cross Act...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024