text.skipToContent text.skipToNavigation
6 пронајдени производи
SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
MS ENERGY NEUTRON M10 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON M10 Електричен тротинет
21.990 ден
20.590 ден
 • MS ENERGY NEUTRON M10 Електричен тротинет
 • Големина на тркала: 8.5"
 • Макс. брзина: до 25 km/h
 • Моќност на моторот: 350W
 • Домет: до 35km
 • Макс. носивост: до 100kg
 • Батерија: 7,5Ah

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет
34.990 ден
33.490 ден
 • MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет
 • Големина на тркала: 10"
 • Макс. брзина: до 35 km/h
 • Моќност на моторот: 450W
 • Домет: до 40km
 • Макс. носивост: до 120kg
 • Батерија: 12,5Ah

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY helmet MSH-20S smart кацига
MS ENERGY helmet MSH-20S smart кацига
4.899 ден
3.999 ден
 • MS ENERGY helmet MSH-20S smart кацига
 • Димензии: M (54-58 cm), L (57-61 cm)  
 • Тежина : големина M 370 gr, големина L 380 gr
 • Батерија: 3,7V / 455 mAh
 • Автостоп светло - Smart Gyro сензор
 • Дизајн со 12 дупки за вентилација

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
33.200 ден
23.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет,
  |
 • Моќност 350W, |
 • Батерија – литиумска 36V/7,5Ah,
 • Максимална брзина 25 km/h,
 • Домет со полна батерија – 20-28 km,
  |
 • Бренд: MS ENERGY.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
33.200 ден
23.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет,
  |
 • Моќност 350W, |
 • Батерија – литиумска 36V/7,5Ah,
 • Максимална брзина 25 km/h,
 • Домет со полна батерија – 20-28 km,
  |
 • Бренд: MS ENERGY.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022

SahMatCeniMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет
43.990 ден
40.990 ден
 • MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет
 • Големина на тркала: 10"
 • Макс. брзина: до 40 km/h
 • Моќност на моторот: 500W
 • Домет: до 70km
 • Макс. носивост: до 120kg
 • Батерија: 17,5Ah

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2022