text.skipToContent text.skipToNavigation
8 пронајдени производи
DIGITUS DA-90368, постоље за лаптоп
DIGITUS DA-90368, постоље за лаптоп

999 ден

 • DIGITUS DA-90368, постоље за лаптоп
 • За лаптопи од 10" до 15"
 • Висина: 20,7 до 26,7 см
 • Оптоварување: 5 кг
 • Димензии: 25,5 x 25,5 x 3,5 см

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.04.2024

Lenovo ThinkPad 17" Passage BackPack 4X40N72081
Lenovo ThinkPad 17" Passage BackPack 4X40N72081

6.099 ден

 • Бренд: Lenovo
 • Тип на производ: Ранец за лаптоп
 • Одговара на лаптопи
  со дијагонала до 17 инчи
 • Волумен: 24 L
 • Боја: Јаглен

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.04.2024

Lenovo ThinkPad Professional BackPack 4X40Q26383
Lenovo ThinkPad Professional BackPack 4X40Q26383

5.599 ден

 • Бренд: Lenovo
 • Тип на производ: Ранец за лаптоп
 • Одговара на лаптопи
  со дијагонала до 15,6 инчи
 • Волумен: 10.5 L
 • Боја: Црн со црвени детали на патент

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.04.2024

Lenovo ThinkPad Essential Plus 15.6" Topload 4X41A30365
Lenovo ThinkPad Essential Plus 15.6" Topload 4X41A30365

3.499 ден

 • Бренд: Lenovo
 • Тип на производ: Торба за лаптоп
 • Одговара на лаптопи
  со дијагонала до 15,6 инчи
 • Волумен: 10.5 L
 • Боја: Црна со црвени детали за патент

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.04.2024

Lenovo Business Casual 15.6-inch Backpack Grey 4X40X54258
Lenovo Business Casual 15.6-inch Backpack Grey 4X40X54258

3.499 ден

 • Бренд: Lenovo
 • Тип на производ: Ранец за лаптоп
 • Одговара на лаптопи
  со дијагонала до 15,6 инчи
 • Волумен: 10.5 L
 • Боја: Сив со црно

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.04.2024

Lenovo Business Casual 17" Backpack 4X40X54260
Lenovo Business Casual 17" Backpack 4X40X54260

4.350 ден

 • Бренд: Lenovo
 • Тип на производ: Ранец за лаптоп
 • Одговара на лаптопи
  со дијагонала до 17 инчи
 • Волумен: 24 L
 • Боја: Сива

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.04.2024

BrzaIsporakaMKv1
Lenovo T210 Black 15.6" Laptop Casual Toploader 4X40T84061
Lenovo T210 Black 15.6" Laptop Casual Toploader 4X40T84061

1.299 ден

 • Бренд: Lenovo
 • Тип на производ: Торба за лаптоп
 • Одговара на лаптопи
  со дијагонала до 15,6 инчи
 • Волумен: 10.5 L
 • Боја: Црна

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2024

Lenovo ThinkPad Casual 15.6" Topload Case 4X40X54259
Lenovo ThinkPad Casual 15.6" Topload Case 4X40X54259

2.999 ден

 • Бренд: Lenovo
 • Тип на производ: Торба за лаптоп
 • Одговара на лаптопи
  со дијагонала до 15,6 инчи
 • Волумен: 10.5 L
 • Боја: Сив со црно

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.04.2024