text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
33 пронајдени производи
NokautPonudaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Pilsan 06-141 лизгалка и лулашка
Pilsan 06-141 лизгалка и лулашка
18.150 ден

8.490 ден

Нокаут понуда

 • Pilsan 06-141 лизгалка и лулашка
 • Возраст на употреба: 3 +
 • Макс. Носивост: 35 кг.
 • Систем за нишање на лежишта

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Lenovo Legion 5 15IMH05H Black (15,6" FHD 120Hz/Intel i5-10300H/8GB DDR4/512GB SSD/GTX 1650 Ti 4GB)
Lenovo Legion 5 15IMH05H Black (15,6" FHD 120Hz/Intel i5-10300H/8GB DDR4/512GB SSD/GTX 1650 Ti 4GB)
56.990 ден

 • Серија на процесор: Core I5
 • RAM Меморија: 8 GB
 • Капацитет SSD 1: 512 GB
 • Модел на графичка карта: GeForce GTX 1650 Ti
 • Оперативен систем: Free Dos

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
LEGONI 244cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
LEGONI 244cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
11.900 ден

9.999 ден

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 244 cm
 • висина на платформа: 65 cm
 • број на опруги: 48
 • максиламлна носивост: 100 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.06.2023

zadnji_komadi_MK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 6,8" 120Hz FHD+, 128GB/12GB, Android 11 Silver смартфон
Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 6,8" 120Hz FHD+, 128GB/12GB, Android 11 Silver смартфон
79.999 ден

61.890 ден

 • Бренд: Samsung
 • големина на екран: 6.8 "
 • Оперативен систем: Android
 • RAM Меморија: 12 GB
 • Интерна меморија: 128 GB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
MS ENERGY NEUTRON M10 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON M10 Електричен тротинет
25.990 ден

 • големина на тркала: 8.5 "
 • батерија: 7.5 Ah
 • Опсег: 35 km
 • моќност на моторот: 350 W
 • максиламлна носивост: 100 kg
 • Максимална брзина: 25 km/h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON е10 Електричен тротинет
42.999 ден

 • големина на тркала: 10 "
 • батерија: 12.5 Ah
 • Опсег: 40 km
 • моќност на моторот: 450 W
 • максиламлна носивост: 120 kg
 • Максимална брзина: 35 km/h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 26374 Ultra XTR Frame 975х488х132 cm co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога
INTEX 26374 Ultra XTR Frame 975х488х132 cm co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога
145.500 ден

119.990 ден

 • INTEX 26374 Ultra XTR Frame co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога,
 • Димензии: 975х488х132 cm ,
 • Капацитет: 54.400 литри (90%), 
 • Песочна филтер пумпа со капацитет 10.5m3/h,
 • Бренд: INTEX.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
INTEX 68373 Mariner 3 297 x 127 x 46 cm чамец
INTEX 68373 Mariner 3 297 x 127 x 46 cm чамец
30.990 ден

25.990 ден

 • INTEX 68373 Mariner 3 чамец
 • Димензии: 297 x 127 x 46 cm
 • Носивост: до 300 кг (3 лица)
 • Алуминиумски весла и држачи за трска
 • Бренд: INTEX 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Pilsan 06-099 лизгалка и лулашка
Pilsan 06-099 лизгалка и лулашка
17.940 ден

8.999 ден

 • Pilsan 06-099 лизгалка и лулашка
 • Возраст на употреба: 3 +
 • Макс. Носивост: 35 кг.
 • Систем за нишање на лежишта

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
SWING Pools B0158 366x91cm базен со филтер пумпа
SWING Pools B0158 366x91cm базен со филтер пумпа
11.890 ден

 • SWING Pools B0158 366x91cm базен со филтер пумпа
 • Димензии: 366x91 cm
 • Капацитет: 6.756 литри (80%)
 • Капацитет на филтер пумпа: 1,32 m3/h
 • Двослоен PVC матер...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 29041 голем дозер за хлорна таблета
INTEX 29041 голем дозер за хлорна таблета
499 ден

 • INTEX 29041 голем дозер за хлорна таблета,
 • Намена за сместување на хлорна таблета ,
 • Идеален за безбедно растворање на хлроната таблета во базенот, 
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

BrzaIsporakaMKv1
Ph минус - за намалување на Ph вредноста на водата
Ph минус - за намалување на Ph вредноста на водата
286 ден

 • Ph минус - за намалување на Ph вредноста на водата,
 • Наменето за регулирање на PH вредноста на водата,
 • При дождчиво ввреме се зголемува киселоста на водата,
 • 1 литар ја намалува PH вредноста за 0,1 степен на 25m3,  

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

Алгицид 1 литар, против алги за базен
Алгицид 1 литар, против алги за базен
300 ден

 • Алгицид 1 литар, против алги за базен,
 • Наменет за уништување на алги во базенот,
 • Состав: Квартерна Амониева сол,
 • 1 литар Авлгицид на 50m3 вода на 7-10 дена,  
 • Рок на употреба: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.06.2023

BrzaIsporakaMKv1
BESTWAY 58036 Покривка за базен монтажен - 305цм дијаметар
BESTWAY 58036 Покривка за базен монтажен - 305цм дијаметар
899 ден

 • BESTWAY 58036 Покривка за базен монтажен - 305цм дијаметар
 • Намена: покривка за монтажни базени дијаметар 305cm.
 • Изработена од висококвалитетна пвц гума
 • Бренд: Bestway

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BESTWAY 57372 457x107cm базен на надувување со филтер пумпа
BESTWAY 57372 457x107cm базен на надувување со филтер пумпа
25.990 ден

BESTWAY 57372 457x107cm базен на надувување со филтер пумпа. Карактеристики: капацитет: 12.362 литри (80%), димензии 457x107cm, филтер пумпа капацитет 2.006 литри на час (денвно да работи 5-6 саати...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

BrzaIsporakaMKv1
Хлорна таблета
Хлорна таблета
200 ден

 • Хлорна таблета,
 • Наменета за прочистување на водата во базенот,
 • Ги уништува бактериите, вирусите и микроорганизмите,
 • Една хлорна се става на 50m3 вода на 7-10 дена,  

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
LEGONI 305cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 305cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
16.999 ден

13.590 ден

 • Бренд: Legoni
 • дијаметар: 305 cm
 • висина на платформа: 75 cm
 • број на опруги: 60
 • максиламлна носивост: 150 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON е20 Електричен тротинет
49.990 ден

 • големина на тркала: 10 "
 • батерија: 17.5 Ah
 • Опсег: 70 km
 • моќност на моторот: 500 W
 • максиламлна носивост: 120 kg
 • Максимална брзина: 40 km/h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 68307 Explorer K2 312 x 91 x 51 cm кајак
INTEX 68307 Explorer K2 312 x 91 x 51 cm кајак
14.999 ден

10.990 ден

 • INTEX 68307 Explorer K2 кајак
 • Димензии: 312 x 91 x 51 cm
 • Носивост: до 160 кг (2 лица)
 • Вклучени алуминиумски весла
 • Бренд: INTEX 

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 425cm
LEGONI покривка за трамполина 425cm
1.990 ден

899 ден

 • Бренд: Legoni

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI скали за трамполина 305cm
LEGONI скали за трамполина 305cm
1.190 ден

599 ден

 • Бренд: Legoni

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 244cm
LEGONI покривка за трамполина 244cm
1.190 ден

699 ден

 • Бренд: Legoni

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI сад за оставање на обувки
LEGONI сад за оставање на обувки
800 ден

299 ден

 • Бренд: Legoni

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 305cm
LEGONI покривка за трамполина 305cm
1.390 ден

759 ден

 • Бренд: Legoni

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 366cm
LEGONI покривка за трамполина 366cm
1.690 ден

799 ден

 • Бренд: Legoni

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.06.2023

 • 1(current)
 • 2