text.skipToContent text.skipToNavigation
18 пронајдени производи
DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64402 X стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64402 X стаклокерамичка плотна
16.999 ден

12.799 ден

Седмична акција!

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 50.5 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko DIN 34320 машина за садови
Beko DIN 34320 машина за садови
19.999 ден

18.399 ден

Седмична акција!

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 49 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 12.9 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko RCNA 366 K40 WN комбиниран фрижидер
Beko RCNA 366 K40 WN комбиниран фрижидер
28.999 ден

27.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 185.2 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko DVN 05320 W машина за садови
Beko DVN 05320 W машина за садови
21.999 ден

17.999 ден

Седмична акција!

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 49 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 13 l
 • Aquastop: Не
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko B5WF U 78418 WB Машина за перење
Beko B5WF U 78418 WB Машина за перење
32.999 ден

26.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет на перење: 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 55 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64101 X стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64101 X стаклокерамичка плотна
15.999 ден

13.499 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 50.5 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HDMC 32400 TX стаклокерамичка плотна
Beko HDMC 32400 TX стаклокерамичка плотна
11.499 ден

8.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 2
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.5 cm
 • Ширина: 30 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HILM 64120 S стаклокерамичка плотна
Beko HILM 64120 S стаклокерамичка плотна
16.999 ден

13.999 ден

 • Тип на плоча: Комбинирана
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 4.6 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 53 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HII 64400 MT стаклокерамичка плотна
Beko HII 64400 MT стаклокерамичка плотна
20.499 ден

15.999 ден

 • Тип на плоча: Индукциска
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5.2 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64403 X стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64403 X стаклокерамичка плотна
17.499 ден

13.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64102 стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64102 стаклокерамичка плотна
14.499 ден

11.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 58 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 63401 T стаклокерамичка плотна
Beko HIC 63401 T стаклокерамичка плотна
16.499 ден

13.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 3
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 58 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64502 T стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64502 T стаклокерамичка плотна
18.699 ден

15.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 58 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HDCG 32220 FX плинска плотна
Beko HDCG 32220 FX плинска плотна
7.499 ден

6.499 ден

 • Тип на плоча: Плинска
 • Број зони за готвење: 2
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5 cm
 • Ширина: 30 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64401 стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64401 стаклокерамичка плотна
13.999 ден

12.599 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 59 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HDCE 32201 X електрична плотна
Beko HDCE 32201 X електрична плотна
6.499 ден

5.999 ден

 • Тип на плоча: Електрична
 • Број зони за готвење: 2
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5.2 cm
 • Ширина: 30 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko DVS 05024 W машина за садови
Beko DVS 05024 W машина за садови
21.999 ден

17.999 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 10
 • Бучавост (dB): 49 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 12 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 45 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko B3WF U 7744 WB машина за алишта
Beko B3WF U 7744 WB машина за алишта
31.999 ден

26.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 50 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024