text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
66 пронајдени производи
HIKOKI G3613DA-W2Z Аголна брусилка (без батерија и полнач)
HIKOKI G3613DA-W2Z Аголна брусилка (без батерија и полнач)
18.999 ден
G3613DA-W2Z Аголна брусилка 125mm 36V: Број на вртежи: 3.000 - 9.500rpm; Компатибилни батерии: BSL36A18-BSL36B18; Тип на мотор: Brushless; Опрема: Hitbox, без батерии и полнач

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8
Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8
3.999 ден
2.700 ден
 • Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8,
  |
 • Батериска бормашина 14,4V/1.5Ah, |
 • Бренд: ISKRA,
 • Подарок: 8 штрафцигери ISKRA,
 • Гаранција: 2 години, |
 • Вртежи до 700 во минута. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
9.999 ден
8.000 ден
 • Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar,
  |
 • Моќност 2.500W, |
 • Моќност во бари: 120bar до макс. 160bar,
 • Проток на вода: 432 литри во минута,
 • Гаранција: 1 годинa, |
 • Бренд: Villager.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

FERM ETM1004 Електрична хефталка
FERM ETM1004 Електрична хефталка
1.999 ден
 • FERM ETM1004 Електрична хефталка,
  |
 • Брзина: 20 пати во минута, |
 • Ширина на спојници: 11,3mm,
 • Должина на спојници: 8-16mm,
 • Должина на шајки: 15-16mm, |
 • Бренд: FERM.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

FERM TCM1010 Електрична пила за плочки
FERM TCM1010 Електрична пила за плочки
4.999 ден
 • FERM TCM1010 Електрична пила за плочки,
  |
 • Моќност: 600W, |
 • Дијаметар на дискот: 180mm,
 • Големина на плочата: 360x330mm,
 • Подесување на плочата: 0-45°, |
 • Бренд: FERM.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002
Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002
4.410 ден
 • Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002,
  |
 • Моќност: 500W, |
 • Брзина на вртежи: 0-3000 в/м,
 • Глава: 13mm,
 • Сетот содржи 10 алати/додатоци , |
 • Бренд: ISKRA.
  |

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Black & Decker, аголна брусалка 750W 115mm
Black & Decker, аголна брусалка 750W 115mm
2.590 ден
 • Black & Decker, аголна брусалка 750W 115mm,
  |
 • Моќност: 750W, |
 • Големина на пила: 115mm,
 • Гаранција 2 години, |
 • Бренд: Black & Decker.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Black & Decker CS1250LKA Ласерска Кружна Пила 1250W
Black & Decker CS1250LKA Ласерска Кружна Пила 1250W
6.999 ден
5.999 ден
 • Black & Decker CS1250LKA Ласерска Кружна Пила 1250W,
  |
 • Моќност: 1250W, |
 • Брзина: 5.300 вртежи во минута,
 • Димензии на листот 190х16х2.6мм,
 • Гаранција 2 години, |
 • Бренд: Black & Decker.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Iskra ML-CD92-180S сет штрафилица со куфер и 2 батерии
Iskra ML-CD92-180S сет штрафилица со куфер и 2 батерии
5.690 ден
4.999 ден
 • Iskra ML-CD92-180S сет штрафилица со куфер и 2 батерии,
  |
 • Моќност: 18V, 2 x Li-ion 1,5ah, |
 • Брзина на вртежи: 0-1500 в/м,
 • капацитет на дупчење: 18mm дрво и 7mm метал,
 • Сетот содржи 12 додатоци, |
 • Бренд: ISKRA.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Iskra ERO HTWR-94
Iskra ERO HTWR-94
1.499 ден
 • Iskra ERO HTWR-94,
  |
 • Сетот содржи 94 алати и додатоци, |
 • 25 mm наставки: 50 парчиња,
 • 50 mm наставки: 16 парчиња,
 • Штрафцигер: 7 парчиња, |
 • Бренд: ISKRA.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Lavor WT 20 P Индустриска правосмукалка суво/водено
Lavor WT 20 P Индустриска правосмукалка суво/водено
5.250 ден
Lavor WT 20 P Индустриска правосмукалка суво/водено Технички карактеристики: Правосмукалка LAVOR WT 20 P суво/водено Напојување 230 V- 50 Hz Тежина: 6,5 Kg Големина на резервоар: 20 l Проток .60 l...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Lavor DOZER 280 индустриска правосмукалка
Lavor DOZER 280 индустриска правосмукалка
15.850 ден
Lavor DOZER 280 индустриска правосмукалка Максималната ефикасност кај чистењето , со минимален труд е возможна само со новите правосмукалки за професионална употреба LAVOR DOZER! DOZER - профи се...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Lavor DOZER 260 индустриска правосмукалка
Lavor DOZER 260 индустриска правосмукалка
14.650 ден
Максималната ефикасност кај чистењето , со минимален труд е возможна само со новите правосмукалки за професионална употреба LAVOR DOZER! DOZER - профи серијата се правосмукалки наменети за суво и в...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Lavor TRENTA XE индустриска правосмукалка суво/водено
Lavor TRENTA XE индустриска правосмукалка суво/водено
8.150 ден
Lavor TRENTA XE индустриска правосмукалка суво/водено Технички карактеристики: Правосмукалка LAVOR TRENTA XE суво/водено Напојување 230 V- 50 Hz Тежина: 8,2 Kg Големина на резервоар: 30 l Снага: m...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

HIKOKI WH36DB Ударен одвртувач 36V ¼“
HIKOKI WH36DB Ударен одвртувач 36V ¼“
19.999 ден
WH36DB Ударен одвртувач 36V 1/4'': Број на вртежи: 0-2.900rpm; Број на удари: 0-4.000/min; Вртежен момент: 210Nm; Компатибилни батерии: BSL36A18-BSL36B18; Тип на мотор: Brushless; Тежина: 1,6kg; Оп...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

HIKOKI DS18DJL Акумулаторска дупчалка
HIKOKI DS18DJL Акумулаторска дупчалка
10.999 ден
DS18DJL Акумулаторска дупчалка 1.5Ah куфер: Тип на мотор: со четкици; Капацитет во бетон/челик/дрво: 13/13/38mm; Капацитет на глава: 2-13mm; Број на вртежи: 0-350rpm/1.400rpm; Вртежен момент: 23Nm/...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

Black&Decker KS901PEKA10-QS Убодна пила со 10 резервни сечила
Black&Decker KS901PEKA10-QS Убодна пила со 10 резервни сечила
5.699 ден
 • Black&Decker KS901PEKA10-QS Убодна пила со 10 резервни сечила,
  |
 • Моќност 620W, |
 • Димензии -30 x 10.5 x 29.7 cm,
 • Сечење во Дрво: 90mm/сечење во жечезо: 8mm,
 • сечење во алумуниум: 15 mm,
  |
 • Бренд: Black & Decker.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Black&Decker KA280K-QS Вибрациска-мулти брусилка 4во1+прибор
Black&Decker KA280K-QS Вибрациска-мулти брусилка 4во1+прибор
6.799 ден
 • Black&Decker KA280K-QS Вибрациска-мулти брусилка 4во1+прибор,
  |
 • Моќност 220W, |
 • Димензии на производот 42.2 x 16 x 20.8 cm,
 • Тежина 3,28кг,
  |
 • Бренд: Black & Decker.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Black&Decker BEH710KA80-QS ударна дупчалка со прибор+ куфер
Black&Decker BEH710KA80-QS ударна дупчалка со прибор+ куфер
7.099 ден
 • Black&Decker BEH710KA80-QS ударна дупчалка со прибор+ куфер,
  |
 • Моќност 710W, |
 • 0-2.800 вртежи во минута,
 • Удари во минута 47600 bpm,
 • Макс. дупчење во дрво 25 mm/метал 13mm/бетон 13mm,
  |
 • Бренд: Black & Decker.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Black&Decker A7063-QZ сет алати спакувани во ролна 76 додатоци
Black&Decker A7063-QZ сет алати спакувани во ролна 76 додатоци
2.699 ден
 • Black&Decker A7063-QZ сет алати спакувани во ролна 76 додатоци,
  |
 • Спакувани во ролна 76 додатоци, |
 • димензии на пакување 35.5 x 34 x 15 cm,
 • Тежина 1,72кг,
  |
 • Бренд: Black & Decker.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

HIKOKI UC18YSL3 Сет МУЛТИ ВОЛТ батерии
HIKOKI UC18YSL3 Сет МУЛТИ ВОЛТ батерии
16.999 ден
UC18YSL3 Сет МУЛТИ ВОЛТ батерии плус полнач: 2xBSL36A18, UC18YSL3

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

HIKOKI DS10DAL Акумулаторска дупчалка
HIKOKI DS10DAL Акумулаторска дупчалка
7.999 ден
DS10DAL Акумулаторска дупчалка: Број на вртежи: 0-1.300rpm; Вртежен момент: 38Nm; Батерија:BCL1015-10.8V/1.5Ah ; Тип на мотор: со четкици; Тежина: 1.0kg; Опрема: 2x1,5Ah, полнач, лампа, куфер

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

HIKOKI DS18DJL Акумулаторска дупчалка
HIKOKI DS18DJL Акумулаторска дупчалка
12.999 ден
DS18DJL Акумулаторска дупчалка 3.0Ah Hitbox: Тип на мотор: со четкици; Капацитет во бетон/челик/дрво: 13/13/38mm; Капацитет на глава: 2-13mm; Број на вртежи: 0-350rpm/1.400rpm; Вртежен момент: 23Nm...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

HIKOKI DS36DA Дупчалка одвртувач
HIKOKI DS36DA Дупчалка одвртувач
22.999 ден
DS36DA Дупчалка одвртувач 36V: Број на вртежи: 0-500/2.100rpm; Вртежен момент: 64Nm/138Nm; Компатибилни батерии: BSL36A18-BSL36B18; Тип на мотор: Brushless; Тежина: 2,7kg; Опрема: Hitbox, без батер...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

HIKOKI WR36DA Ударен одвртувач 36V ¾“
HIKOKI WR36DA Ударен одвртувач 36V ¾“
21.999 ден
WR36DA Ударен одвртувач 36V 3/4'': Прифат: 3/4'' квадратен; Број на вртежи: 0-1.500rpm; Број на удари: 0-2.900/min; Вртежен момент: 1.100Nm; Компатибилни батерии: BSL36A18-BSL36B18; Тип на мотор: B...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

 • 1(current)
 • 2
 • 3