text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
GARDENA 9831-20 450/50 Ел. Ножица за жива ограда
GARDENA 9831-20 450/50 Ел. Ножица за жива ограда
4.200 ден
 • GARDENA 9831-20 450/50 Ел. Ножица за жива ограда,
  |
 • Моќност: 450W,
 • Должина на нож 50цм,
 • големина на забци 18mm,
 • Тежина 2.76kg. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Black&Decker BXPW2200E Перач под висок протисок 2200 W
Black&Decker BXPW2200E Перач под висок протисок 2200 W
10.999 ден
 • Black&Decker BXPW2200E Перач под висок протисок 2200 W,
  |
 • Моќност: 2200W,
 • Проток на вода : 440 l/h ,
 • Максимален притисок :150 Bar,
 • Тежина 12.1 kg, 2 години гаранција. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
9.129 ден
6.999 ден
 • Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила,
  |
 • Моќност: 1,35kW,
 • Број на вртежи на моторот (глава со конец):6525 в/м,
 • Број на вртежи на моторот (глава со острица):6900 в/м,
 • Должина на рачка: 1640 mm, 2 години гаранција. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Маса COMO Black
Маса COMO Black
3.738 ден
 • Маса COMO Black,
  |
 • Димензии: пречник 80cm, висина 71cm,
 • Дупката на средината е предвидена за чадор,
 • Материјал: пластицифирана метална конструкција,
 • Површина: калајиено црно стакло, дебелина 5mm. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
9.999 ден
8.000 ден
 • Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar,
  |
 • Моќност 2.500W, |
 • Моќност во бари: 120bar до макс. 160bar,
 • Проток на вода: 432 литри во минута,
 • Гаранција: 1 годинa, |
 • Бренд: Villager.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

WOLF GARTEN Ножици за кроење RS 2500
WOLF GARTEN Ножици за кроење RS 2500
790 ден
660 ден
 • WOLF GARTEN Ножици за кроење RS 2500,
  |
 • Резна глава подд агол од 30 степени, |
 • Опфат на сечење: 25mm,
 • Бренд: Wolf Garten,
 • Модел: RS-2500,
 • Гаранција: 10 години. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Кабел за електрична косилка 25m
Кабел за електрична косилка 25m
999 ден
 • Кабел за електрична косилка 25m,
  |
 • Должина на кабелот: 25 метри, |
 • Намена: за електрични градинарски алати за во двор,
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Кабел за електрична косилка 20m
Кабел за електрична косилка 20m
799 ден
 • Кабел за електрична косилка 20m,
  |
 • Должина на кабелот: 20 метри, |
 • Намена: за електрични градинарски алати за во двор,
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Санка за снег 95cm
Санка за снег 95cm
1.999 ден
Санка за на снег 95 cm,рачна изработена од дрво(даб и бука),Метални Чембери за прицврстување на конструкцијата, Лакирани со двокомпонентен лак,метални лизгави подлоги

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2020

Душек-кревет Intex-68950 (76 x 191 x 22cm)
Душек-кревет Intex-68950 (76 x 191 x 22cm)
999 ден
699 ден
 • Душек-кревет Intex-68950 (76 x 191 x 22cm),
  |
 • Димензии: 76 x 191 x 22cm, |
 • Бренд: INTEX,
 • Part Number: 68950,
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Заштитна церада-Тарпаулин 4x5м 80гр.
Заштитна церада-Тарпаулин 4x5м 80гр.
600 ден
550 ден
 • Заштитна церада-Тарпаулин 4x5м 80гр.,
  |
 • Димензии: 4 x 5 метри, |
 • Бренд: Praxis,
 • Тежина 80gr/m2,
 • Намена: покривање на возила, приколки, базен..,
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020