text.skipToContent text.skipToNavigation
20 пронајдени производи
Iskra PTC-2021L Ѕидна греалка
Iskra PTC-2021L Ѕидна греалка
3.490 ден
 • Iskra PTC-2021L Ѕидна греалка,
  |
 • Моќност: 2000W,
 • Индивидуални копчиња за регулација,
 • 3 функции: ладно, топло, вентилатор,
 • Бренд: ISKRA. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
38.778 ден
34.900 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
55.554 ден
49.999 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
27.110 ден
24.390 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221
3.450 ден
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

Particle+Carbon филтер за Blue Pure 411
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 411
1.350 ден
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 411

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

Blueair Blue Pure 411, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 411, прочистувач на воздух
8.699 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
20.899 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

Blueair Classic 280i, прочистувач на воздух
Blueair Classic 280i, прочистувач на воздух
32.000 ден
25.699 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Blueair Classic 480i, прочистувач на воздух
Blueair Classic 480i, прочистувач на воздух
47.889 ден
34.590 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
11.700 ден
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Blueair 200/300 Particle F200300PA фитлер за 200/300
Blueair 200/300 Particle F200300PA фитлер за 200/300
2.400 ден
Blueair 200/300 Particle F200300PA фитлер за 200/300 без фитлер за против чад од цигари

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Blueair 500/600 Particle F500600PA фитлер за 500/600
Blueair 500/600 Particle F500600PA фитлер за 500/600
7.350 ден
Blueair 500/600 Particle F500600PA фитлер за 500/600 без фитлер за против чад од цигари

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
3.650 ден
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Blueair 400 Particle F400PA фитлер за 405/480i
Blueair 400 Particle F400PA фитлер за 405/480i
4.250 ден
Blueair 400 Particle F400PA фитлер за 405/480i без фитлер за против чад од цигари

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i
Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i
7.350 ден
5.900 ден
Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

VIVAX QH-1202 Кварцна греалка
VIVAX QH-1202 Кварцна греалка
1.438 ден
1.150 ден
 • VIVAX QH-1202 Кварцна греалка,
  |
 • Моќност: 1200W,
 • 2 кварцни грејачи,
 • Можност за поставување на ѕид,
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Blueair Combo: Blue Pure 221 + Blue Pure 411, прочистувачи на воздух
Blueair Combo: Blue Pure 221 + Blue Pure 411, прочистувачи на воздух
29.598 ден

Blue Pure 221 Air Purifier со  филтер за честички и активен јаглен за намалување на алергени мириси и ПМ ч...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

VIVAX COOL L DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL L DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред
17.999 ден
 • A++/A+ енергетска ефикасност,
 • до -10C инвертер уред,
 • Капацитет на греење 3,6kW,
 • Капацитет на ладење 3,5kW,
 • Намена до 30m2 простор

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

VIVAX CH-2007 Kонвекторска греалка
VIVAX CH-2007 Kонвекторска греалка
1.499 ден
 • VIVAX CH-2007 Kонвекторска греалка,
  |
 • Моќност: 2000W,
 • 3 степени на моќност 750/1250/2000 W,
 • Заштита од прегревање,
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020