text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
96 пронајдени производи
HIKOKI G3613DA-W2Z Аголна брусилка (без батерија и полнач)
HIKOKI G3613DA-W2Z Аголна брусилка (без батерија и полнач)
18.999 ден
G3613DA-W2Z Аголна брусилка 125mm 36V: Број на вртежи: 3.000 - 9.500rpm; Компатибилни батерии: BSL36A18-BSL36B18; Тип на мотор: Brushless; Опрема: Hitbox, без батерии и полнач

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2020

Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8
Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8
3.999 ден
 • Iskra сет: Батериска бормашина 14,4-волтна + штрафцигери HTS 8,
  |
 • Батериска бормашина 14,4V/1.5Ah, |
 • Бренд: ISKRA,
 • Подарок: 8 штрафцигери ISKRA,
 • Гаранција: 2 години, |
 • Вртежи до 700 во минута. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

GARDENA 9831-20 450/50 Ел. Ножица за жива ограда
GARDENA 9831-20 450/50 Ел. Ножица за жива ограда
4.200 ден
 • GARDENA 9831-20 450/50 Ел. Ножица за жива ограда,
  |
 • Моќност: 450W,
 • Должина на нож 50цм,
 • големина на забци 18mm,
 • Тежина 2.76kg. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Black&Decker BXPW2200E Перач под висок протисок 2200 W
Black&Decker BXPW2200E Перач под висок протисок 2200 W
10.999 ден
 • Black&Decker BXPW2200E Перач под висок протисок 2200 W,
  |
 • Моќност: 2200W,
 • Проток на вода : 440 l/h ,
 • Максимален притисок :150 Bar,
 • Тежина 12.1 kg, 2 години гаранција. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила
9.129 ден
6.999 ден
 • Iskra TU430SEU Бензиски тример за трева + подарок конец и очила,
  |
 • Моќност: 1,35kW,
 • Број на вртежи на моторот (глава со конец):6525 в/м,
 • Број на вртежи на моторот (глава со острица):6900 в/м,
 • Должина на рачка: 1640 mm, 2 години гаранција. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Маса COMO Black
Маса COMO Black
3.738 ден
 • Маса COMO Black,
  |
 • Димензии: пречник 80cm, висина 71cm,
 • Дупката на средината е предвидена за чадор,
 • Материјал: пластицифирана метална конструкција,
 • Површина: калајиено црно стакло, дебелина 5mm. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar
9.999 ден
8.000 ден
 • Villager Aпарат за перење VHW 120 S 2500W 120/160bar,
  |
 • Моќност 2.500W, |
 • Моќност во бари: 120bar до макс. 160bar,
 • Проток на вода: 432 литри во минута,
 • Гаранција: 1 годинa, |
 • Бренд: Villager.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Iskra PTC-2021L Ѕидна греалка
Iskra PTC-2021L Ѕидна греалка
3.490 ден
 • Iskra PTC-2021L Ѕидна греалка,
  |
 • Моќност: 2000W,
 • Индивидуални копчиња за регулација,
 • 3 функции: ладно, топло, вентилатор,
 • Бренд: ISKRA. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

WOLF GARTEN Ножици за кроење RS 2500
WOLF GARTEN Ножици за кроење RS 2500
790 ден
660 ден
 • WOLF GARTEN Ножици за кроење RS 2500,
  |
 • Резна глава подд агол од 30 степени, |
 • Опфат на сечење: 25mm,
 • Бренд: Wolf Garten,
 • Модел: RS-2500,
 • Гаранција: 10 години. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

FERM ETM1004 Електрична хефталка
FERM ETM1004 Електрична хефталка
1.999 ден
 • FERM ETM1004 Електрична хефталка,
  |
 • Брзина: 20 пати во минута, |
 • Ширина на спојници: 11,3mm,
 • Должина на спојници: 8-16mm,
 • Должина на шајки: 15-16mm, |
 • Бренд: FERM.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
38.778 ден
34.900 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
55.554 ден
49.999 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
27.110 ден
24.390 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221
3.450 ден
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Particle+Carbon филтер за Blue Pure 411
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 411
1.350 ден
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 411

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Кабел за електрична косилка 25m
Кабел за електрична косилка 25m
999 ден
 • Кабел за електрична косилка 25m,
  |
 • Должина на кабелот: 25 метри, |
 • Намена: за електрични градинарски алати за во двор,
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Кабел за електрична косилка 20m
Кабел за електрична косилка 20m
799 ден
 • Кабел за електрична косилка 20m,
  |
 • Должина на кабелот: 20 метри, |
 • Намена: за електрични градинарски алати за во двор,
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

FERM TCM1010 Електрична пила за плочки
FERM TCM1010 Електрична пила за плочки
4.999 ден
 • FERM TCM1010 Електрична пила за плочки,
  |
 • Моќност: 600W, |
 • Дијаметар на дискот: 180mm,
 • Големина на плочата: 360x330mm,
 • Подесување на плочата: 0-45°, |
 • Бренд: FERM.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Санка за снег 95cm
Санка за снег 95cm
1.999 ден
Санка за на снег 95 cm,рачна изработена од дрво(даб и бука),Метални Чембери за прицврстување на конструкцијата, Лакирани со двокомпонентен лак,метални лизгави подлоги

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2020

Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002
Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002
4.410 ден
 • Iskra Вибрациска Бормашина со сет алати GX-BMC002,
  |
 • Моќност: 500W, |
 • Брзина на вртежи: 0-3000 в/м,
 • Глава: 13mm,
 • Сетот содржи 10 алати/додатоци , |
 • Бренд: ISKRA.
  |

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Black & Decker, аголна брусалка 750W 115mm
Black & Decker, аголна брусалка 750W 115mm
2.590 ден
 • Black & Decker, аголна брусалка 750W 115mm,
  |
 • Моќност: 750W, |
 • Големина на пила: 115mm,
 • Гаранција 2 години, |
 • Бренд: Black & Decker.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Black & Decker CS1250LKA Ласерска Кружна Пила 1250W
Black & Decker CS1250LKA Ласерска Кружна Пила 1250W
6.999 ден
5.999 ден
 • Black & Decker CS1250LKA Ласерска Кружна Пила 1250W,
  |
 • Моќност: 1250W, |
 • Брзина: 5.300 вртежи во минута,
 • Димензии на листот 190х16х2.6мм,
 • Гаранција 2 години, |
 • Бренд: Black & Decker.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

Iskra ML-CD92-180S сет штрафилица со куфер и 2 батерии
Iskra ML-CD92-180S сет штрафилица со куфер и 2 батерии
5.690 ден
4.999 ден
 • Iskra ML-CD92-180S сет штрафилица со куфер и 2 батерии,
  |
 • Моќност: 18V, 2 x Li-ion 1,5ah, |
 • Брзина на вртежи: 0-1500 в/м,
 • капацитет на дупчење: 18mm дрво и 7mm метал,
 • Сетот содржи 12 додатоци, |
 • Бренд: ISKRA.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

Blueair Blue Pure 411, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 411, прочистувач на воздух
8.699 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
20.899 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

 • 1(current)
 • 2
 • 3