text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
Philips S1133/41 Машинка за бричење
Philips S1133/41 Машинка за бричење
2.999 ден

 • Philips S1133/41 Машинка за бричење
 • 4-НАСОЧНИ ФЛЕКСИБИЛНИ ГЛАВИ
 • ТИП НА БАТЕРИЈА NIMH
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BG-3010/15 Машинка за тело
Philips BG-3010/15 Машинка за тело
2.999 ден

 • Philips BG-3010/15 Машинка за тело
 • ШИРИНА НА СЕЧИЛОТО 32 ММ
 • ТИП НА БАТЕРИЈА NI-MH
 • ВРЕ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Rowenta EP 4920 Депилатор
Rowenta EP 4920 Депилатор
4.169 ден

 • Rowenta EP 4920 ДЕПИЛАТОР
 • МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТИ ВО ВОДА
 • ТИП НА БАТЕРИЈА ЛИТИУМ-ЈОН
 • ПОГОДНA УПОТРЕБА ЗА НОЗЕ, ЛИЦЕ И ТЕЛО
 • EПИЛАЦИЈА НА ЧУВС...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips S3233/52 Машинка за бричење
Philips S3233/52 Машинка за бричење
6.299 ден

 • Philips S3233/52 Машинка за бричење
 • 5D PIVOT & FLEX ГЛАВИ
 • СЛЕДЕЊЕ НА КОНТУРИТЕ НА ЛИЦЕТО

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS BRE275/00 Депилатор
PHILIPS BRE275/00 Депилатор
4.299 ден

 • PHILIPS BRE-275/00 ДЕПИЛАТОР
 • РАБОТА СО КАБЕЛ
 • РАБОТА СО ДИКОВИ
 • ЛЕСНО КОРИСТЕЊЕ
 • ТОРБИЧКА ЗА НОСЕЊЕ

  АПАРАТ ЗА ЕПИЛАЦИЈА
  ЕФ...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BG-5020/15 Машинка за тело
Philips BG-5020/15 Машинка за тело
5.199 ден

 • Philips BG-5020/15 Машинка за тело
 • ШИРИНА НА СЕЧИЛОТО 32 ММ
 • 3 ЧЕШЛИ ЗА ПОДЕСУВАЊЕ НА ДОЛЖИНАТА (3,5,7mm)
 • ...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS BRE235/00 Депилатор
PHILIPS BRE235/00 Депилатор
3.099 ден

 • PHILIPS BRE-235/00 ДЕПИЛАТОР
 • РАБОТА СО КАБЕЛ
 • РАБОТА СО ДИКОВИ
 • ЛЕСНО КОРИСТЕЊЕ
 • КАПАЧЕ ЗА ДЕЛИКАТНИ ЗОНИ

  АПАР...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.04.2023