text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
110 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB POWER D20 PRO 3000 електрична четка за заби + 2 рефили
OralB POWER D20 PRO 3000 електрична четка за заби + 2 рефили
5.100 ден

3.590 ден

 • OralB POWER D20 PRO 3000 ел. четка за заби + 2 рефили
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 3 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B Stages Disney Power заменска глава за ел. четка за заби
Oral-B Stages Disney Power заменска глава за ел. четка за заби
899 ден

649 ден

 • Oral-B Stages Disney заменска глава за ел. четка за заби сорто
 • За здрави и блескави заби за најмилите
 • Мала глава четка специјално дизајнирана за деца

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби

2.999 ден

 • OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе насл...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE245/00 Депилатор
Philips BRE245/00 Депилатор

3.499 ден

 • PHILIPS BRE245/00 Депилатор
 • Ефикасен систем за епилација
 • 2 поставки за брзина
 • Eргономски зафат за удобно ракување
 • Четка за чистење
 • Напон:15 V</...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips Lumea BRI921/00 IPL депилатор
Philips Lumea BRI921/00 IPL депилатор
23.999 ден

19.999 ден

 • Намена: За тело и лице
 • Број на додатоци: 2
 • Број на светлосни импулси: 250000
 • Број на нивоа на интензитет: 5
 • Безжично работење: Не
 • Сензор за нијанса на кожа: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips Lumea SC1994/00 IPL депилатор
Philips Lumea SC1994/00 IPL депилатор
20.999 ден

17.499 ден

 • Намена: За тело
 • Број на додатоци: 1
 • Број на светлосни импулси: 250000
 • Број на нивоа на интензитет: 5
 • Безжично работење: Не
 • Сензор за нијанса на кожа: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips HPS910/00 Фен за коса
Philips HPS910/00 Фен за коса

4.599 ден

 • Philips HPS910/00 Фен за коса
 • Моќност:2100W
 • Мотор кој достигнува до 160 km / h брзина на воздух
 • Брзо сушење, моќен AC мотор
 • 6 брзини и нивоа на топлина<...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Oral-B Stages Power Frozen заменска глава за ел. четка за заби
Oral-B Stages Power Frozen заменска глава за ел. четка за заби
899 ден

649 ден

 • Oral-B Frozen заменска глава за ел. четка за заби
 • За здрави и блескави заби за најмилите
 • Мала глава четка специјално дизајнирана за деца

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHS530/00 Пегла за коса
Philips BHS530/00 Пегла за коса

5.299 ден

 • Philips BHS530/00 Пегла за коса
 • Технологија ThermoShield
 • 2 пати поголема јонска нега -  мазна коса со жив сјај.
 • 50% побрзо нивелирање - непречено лизгање на...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHS510/00 Пегла за коса
Philips BHS510/00 Пегла за коса

4.299 ден

 • Philips BHS510/00 Пегла за коса
 • Технологија ThermoShield
 • Јонска нега за сјајна коса -  мазна коса со жив сјај.
 • 50% побрзо нивелирање - непречено лизгање на ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHS752/00 Пегла за коса
Philips BHS752/00 Пегла за коса
6.449 ден

5.799 ден

 • Philips BHS752/00 Пегла за коса
 • Технологија ThermoShield
 • Минерална јонска нега - ја намалуваат штетата поради УВ зрачење
 • 50% побрзо нивелирање - непречено лизгањ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE740/10 Депилатор
Philips BRE740/10 Депилатор

10.699 ден

 • Philips BRE740/10 Депилатор
 • За нозе,тело и стапала
 • Мазна кожа до 4 недели
 • 9 додатоци
 • Керамички дискови
 • Безжично влажно и сува употреба

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD514/00 Фен за коса
Philips BHD514/00 Фен за коса

4.399 ден

 • Philips BHD514/00 Фен за коса
 • Моќност:2300 W
 • Број на брзини:6
 • Температура:6
 • Функција за ладно дување
 • Јонска функција
 • Должина на кабело...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHD504/00 Фен за коса
Philips BHD504/00 Фен за коса

3.799 ден

 • Philips BHD504/00 Фен за коса
 • Технологија ThermoShield - за совршена заштита од топлина
 • Моќност:2100W
 • 6 брзини
 • 6 нивоа на топлина
 • Тип на мотор:...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
OralB Power SMART 4 4500 + GIFTBOX електрична четка за заби
OralB Power SMART 4 4500 + GIFTBOX електрична четка за заби
7.100 ден

5.499 ден

 • OralB Power SMART 4 4500 + GIFTBOX ел. четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 3 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
OralB Pro Kids 3+ Frozen електрична четка за заби
OralB Pro Kids 3+ Frozen електрична четка за заби

2.199 ден

 • Технологија: Сонично ротациска
 • Начин на работење: 2
 • Време на работа: 8 Dana
 • Мерач на време: Да
 • Сензор на притисок: Не
 • Индикатор за ниво на батерија: Не
 • Подсетник за замена на глава: Не

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Dyson Supersonic Black/Nickel HD07 фен за коса
Dyson Supersonic Black/Nickel HD07 фен за коса
39.999 ден

33.490 ден

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHA301/00 Четка за коса
Philips BHA301/00 Четка за коса

2.999 ден

 • Philips BHA301/00 Четка за коса
 • Фен + четка во едно
 • Моќност:800W
 • 3 подесувања на топлина
 • 2 Брзини
 • 22mm термо-четка
 • 38mm термо-четка

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BRE235/00 Депилатор
Philips BRE235/00 Депилатор

3.099 ден

 • Philips BRE235/00 Депилатор
 • 2 брзини
 • 21 диск
 • Демонтажна глава која може да се мие со вода

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips HX3671/11 Електрична четка за заби
Philips HX3671/11 Електрична четка за заби
4.199 ден

3.569 ден

 • Технологија: Sonična
 • Време на работа: 14 Dana
 • Сензор на притисок: Да
 • Индикатор за ниво на батерија: Да
 • Подсетник за замена на глава: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BHA310/00 Електрична четка за коса
Philips BHA310/00 Електрична четка за коса
4.099 ден

3.799 ден

 • Philips BHA310/00 Електрична четка за коса
 • Електрична четка за исправување на косата
 • 4 Додатоци
 • Керамичка четка
 • 3 температури
 • 2 брзини

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS MG7745/15 мултифункционален тример
PHILIPS MG7745/15 мултифункционален тример
6.999 ден

4.899 ден

PHILIPS MG7745/15 мултифункционален тример

 Кратка спецификација:

 • Фризерски додатоци: метален тример, прецизен продолжеток за бричење, тример за нос и упти, тример за ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BG-5020/15 Машинка за тело
Philips BG-5020/15 Машинка за тело

5.199 ден

 • Philips BG-5020/15 Машинка за тело
 • ШИРИНА НА СЕЧИЛОТО 32 ММ
 • 3 ЧЕШЛИ ЗА ПОДЕСУВАЊЕ НА ДОЛЖИНАТА (3,5,7mm)
 • ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
Philips BT5502/15 Машинка за потстрижување
Philips BT5502/15 Машинка за потстрижување
4.599 ден

3.199 ден

 • Philips BT5502/15 Машинка за потстрижување
 • СЕЧИЛА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
 • ПОСТАВКИ ЗА ДОЛЖИНА 40
 • РАБОТА ДО 90 МИНУТИ
 • ГАР...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory
PHILIPS QP6651/61 ONE BLADE Тример
PHILIPS QP6651/61 ONE BLADE Тример
9.999 ден

8.399 ден

 • PHILIPS QP6651/61 ONE BLADE Тример
 • НАМЕНЕТ ЗА СУВА И ВЛАЖНА УПОТРЕБА
 • ИНДИКАТОР НА БАТЕРИЈА
 • ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ 60мин
 • ВРЕМЕ НА РАБОТА 120 мин
 • 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

 • 1(current)
 • 2
 • 3