text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
55 пронајдени производи
CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje NRS9182VB Фрижидер Side by side
Gorenje NRS9182VB Фрижидер Side by side
72.790 ден
 • Gorenje NRS9182VB Фрижидер
 • Енергетска класа: A++  
 • Бруто капацитет: 610 l  
 • Тип...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BO758A23BG Вградна рерна
Gorenje BO758A23BG Вградна рерна
29.590 ден
 • Gorenje BO758A23BG Вградна рерна
 • Енергетска класа: A+  
 • Kапацитет: 71 l  
 • Тип на...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko Машина за садови DVN 04321 W
Beko Машина за садови DVN 04321 W
15.499 ден
13.999 ден
 • Beko Машина за садови DVN 04321 W
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 49
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 60 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE WP703, A+++, 7kg, 1.000rpm машина за перење
GORENJE WP703, A+++, 7kg, 1.000rpm машина за перење
19.490 ден
16.990 ден
 • GORENJE WP703, машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1000
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54.5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories VIVAX5godMK
Vivax MF-45 Ладилник мини бар
Vivax MF-45 Ладилник мини бар
5.390 ден
5.199 ден
 • Vivax MF-45 Ладилник мини бар
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 49,2 x 45 × 47,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO DF 7111 PAW , 7kg, B, 15п сушара
BEKO DF 7111 PAW , 7kg, B, 15п сушара
19.999 ден
13.999 ден
 • BEKO DF 7111 PAW , 7kg, B, 15п сушара
 • Кондензациска сушара
 • OptiSense®
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Beko Шпорет FSS57100GW
Beko Шпорет FSS57100GW
16.999 ден
14.990 ден
 • Beko Шпорет FSS57100GW
 • Енергетска класа: A
 • Стаклокерамичка плотна
 • Гаранција: 5 години
  <...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO WTE 7511 XOA, 7kg, 1000в, 20програми, А+++, 45cm Машина за перење
BEKO WTE 7511 XOA, 7kg, 1000в, 20програми, А+++, 45cm Машина за перење
14.999 ден
13.290 ден
 • Beko WTE 7511 XOA Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1000
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84x 60x 49 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E
BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E
23.400 ден
20.599 ден
 • BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E
 • Енергетска класа: A
 • Бучавост dB(A): 52
 • Поставување на производот: Вградна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81,5-87,5 x 60 x 55 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO Машина за перење WUE7512 XAW
BEKO Машина за перење WUE7512 XAW
16.999 ден
14.690 ден
 • BEKO Машина за перење WUE7512 XAW
 • Енергетска класа: E
 • Капацитет: 7kg
 • Вртежи: 1000 врт./min
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO Комбиниран фрижидер RDSA240K30SN
BEKO Комбиниран фрижидер RDSA240K30SN
13.999 ден
11.999 ден
 • BEKO Комбиниран фрижидер RDSA240K30SN
 • Енергетска класа: F
 • Нето капацитет:223L
 • Димензии:146.5x54x57.4cm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME CF-180 X Комбиниран ладилник
VIVAX HOME CF-180 X Комбиниран ладилник
16.990 ден
12.990 ден
 • VIVAX HOME CF-180 X Комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+/F 
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Димензии (ВxШxД): 50,1x54x152,5cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO RDSA240K20S, 223L (177/46), 147cm, A+, сребрен комбиниран ладилник
BEKO RDSA240K20S, 223L (177/46), 147cm, A+, сребрен комбиниран ладилник
13.999 ден
11.999 ден
 • BEKO RDSA240K20S, сребрен комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 147 x 54 × 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Beko WUE 8612 XSO Машина за перење со Инвертор мотор
Beko WUE 8612 XSO Машина за перење со Инвертор мотор
20.999 ден
16.890 ден
 • Beko WUE 8612 XSO Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 8 kg
 • Бр. на вртежи: 1200
 • Мотор: Инвертер
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 56 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE NRK6191ES4 Самостоен ладилник
GORENJE NRK6191ES4 Самостоен ладилник
25.990 ден
20.990 ден
 • GORENJE NRK6191ES4 Самостоен ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: NoFrost Plus
 • Димензии (ВxШxД): 185 x 60 × 59,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje GV661D60 Целосно вградна машина за садови
Gorenje GV661D60 Целосно вградна машина за садови
26.490 ден
23.590 ден
 • Gorenje GV661D60 Целосно вградна машина за садови
 • Енергетска класа: A+++
 • Бучавост dB(A): 45
 • Поставување на производот: Целосно вградна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81,7 x 59,6 x 55,6 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK619EABXL4
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK619EABXL4
32.890 ден
24.990 ден
 • GORENJE Kомбиниран ладилник NRK619EABXL4
 • Енергетска класа: A++
 • Поставување: Самостоен 
 • Капацитет: 320l
 • Димензии (ШхВxД): 60 × 185 × 59....

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX HOME CF-260 LF W Комбиниран ладилник
VIVAX HOME CF-260 LF W Комбиниран ладилник
20.490 ден
13.990 ден
 • VIVAX HOME CF-260 LF W Комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+/F 
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Димензии (ВxШxД): 54,5x177,3x56cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje CT43SC Стаклокерамичка плоча
Gorenje CT43SC Стаклокерамичка плоча
13.499 ден
 • Gorenje CT43SC Стаклокерамичка плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШxВxД): 59,5 × 5,4 × 52 cm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORNJE сет: Вградна рерна BS737EX + Стакленокерамичка плоча CT43
GORNJE сет: Вградна рерна BS737EX + Стакленокерамичка плоча CT43
30.080 ден
 • GORNJE сет: Вградна рерна BS737EX + Стакленокерамичка плоча CT43
 • Димензии на рерната (ШxВxД): 59,7 × 59,5 × 54,7 cm
 • Димензии на почата (ШxВxД...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK61DAXL4
GORENJE Самостоен комбиниран ладилник NRK61DAXL4
33.999 ден
 • GORENJE Kомбиниран ладилник NRK61DAXL4
 • Енергетска класа: D
 • Поставување: Самостоен 
 • Капацитет: 354l
 • Димензии (ШхВxД): 60 × 185 × 66.3 cm...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO Машина за перење WUE7511 XWW
BEKO Машина за перење WUE7511 XWW
15.999 ден
13.990 ден
 • BEKO Машина за перење WUE7511 XWW
 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет: 7kg
 • Вртежи: 1000 врт./min
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GV672C60 вградна машина за садови
Gorenje GV672C60 вградна машина за садови
34.490 ден
31.590 ден
 • Gorenje GV672C60 вградна машина за садови
 • Енергетска класа: A+++
 • Бучавост dB(A): 42
 • Поставување на производот: Целосно вградна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81,7 x 59,6 x 55,6 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE BHP643ORAB телескопски вградлив аспиратор
GORENJE BHP643ORAB телескопски вградлив аспиратор
13.290 ден
11.999 ден
 • GORENJE BHP643ORAB Аспиратор
 • Енергетска класа: B 
 • Тип: Телескопски вградлив
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 31 × 31,5 cm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE BHI611AS интегриран аспиратор
GORENJE BHI611AS интегриран аспиратор
10.390 ден
9.590 ден
 • GORENJE BHI611AS Аспиратор
 • Енергетска класа: C 
 • Тип: Интегриран
 • Димензии (ШxВxД): 52 × 25,2 × 28,9 cm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

 • 1(current)
 • 2
 • 3