text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
17 пронајдени производи
BEKO RCSA 330 K20W комбиниран ладилник
BEKO RCSA 330 K20W комбиниран ладилник
17.999 ден
15.499 ден
 • Самостоен комбиниран,
 • (ШxВxД): 60×185×60cm,
 • Автоматско одмрзнување,
 • Енергетска класа A+,
 • Гаранција 60 месеци

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

BEKO RCSA 330 K20PT inox комбиниран ладилник
BEKO RCSA 330 K20PT inox комбиниран ладилник
19.990 ден
16.499 ден
 • Самостоен комбиниран,
 • (ШxВxД): 60×185×60cm,
 • Автоматско одмрзнување,
 • Енергетска класа A+,
 • Гаранција 60 месеци

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

BEKO RDSA240K20W, 223L (177/46), 147cm, A+, бел комбиниран ладилник
BEKO RDSA240K20W, 223L (177/46), 147cm, A+, бел комбиниран ладилник
12.999 ден
10.999 ден
 • BEKO RDSA240K20W комбиниран ладилник
 • Нето капацитет 223l
 • Гаранција: 5г.
 • Енергетска ефикасност: А+
 • Автоматско одмрзување

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

BEKO RDSA240K20S, 223L (177/46), 147cm, A+, сребрен комбиниран ладилник
BEKO RDSA240K20S, 223L (177/46), 147cm, A+, сребрен комбиниран ладилник
13.999 ден
11.999 ден
 • BEKO RDSA240K20S комбиниран ладилник
 • Нето капацитет 223l
 • Гаранција: 5г.
 • Енергетска ефикасност:А+
 • Автоматско одмрзување

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

Комплет фурна/плотна BEKO BUE22120X
Комплет фурна/плотна BEKO BUE22120X
19.999 ден
17.999 ден
 • Фурна+плотна за вградување BUE22120X
 • Енергетска класа:А
 • Мултифункционална
 • Капацитет на фурната:66L
 • 6 функции на рерната
 • Механички контроли...

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2020

Vivax TTR-98 Ладилник во висина на работна плоча
Vivax TTR-98 Ладилник во висина на работна плоча
8.599 ден
 • Комбиниран ладилник,
 • (ШxВxД): 50,1×84,5×54cm,
 • Нато зафатнина 84/14l,
 • Енергетска класа A+,
 • Гаранција 60 месеци

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2020

VIVAX MF-45 мини бар
VIVAX MF-45 мини бар
5.000 ден
 • VIVAX MF-45 мини бар,
  |
 • Капацитет: 45 литри,
 • Капацитет на ладилник: 41 литар,
 • Капацитет на замрзнувач: 4 литри,
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.11.2020

VIVAX COOL L DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL L DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред
17.999 ден
 • A++/A+ енергетска ефикасност,
 • до -10C инвертер уред,
 • Капацитет на греење 3,6kW,
 • Капацитет на ладење 3,5kW,
 • Намена до 30m2 простор

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.11.2020

Gorenje NRK6191PS4 Самостоен комбиниран фрижидер
Gorenje NRK6191PS4 Самостоен комбиниран фрижидер
24.990 ден
 • Gorenje NRK6191PS4 Самостоен фрижидер
 • Тип на апарат: Самостоен
 • Бруто капацитет: 320 l  
 • Ен...

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Gorenje NRS9182VB Фрижидер Side by side
Gorenje NRS9182VB Фрижидер Side by side
69.990 ден
 • Gorenje NRS9182VB Фрижидер
 • Енергетска класа: A++  
 • Бруто капацитет: 610 l  
 • Тип...

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Gorenje BO758A23BG Вградна рерна
Gorenje BO758A23BG Вградна рерна
27.490 ден
 • Gorenje BO758A23BG Вградна рерна
 • Енергетска класа: A+  
 • Kапацитет: 71 l  
 • Тип на...

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Gorenje BS737EX Вградна рерна
Gorenje BS737EX Вградна рерна
16.490 ден
 • Gorenje BS737EX Вградна рерна
 • Енергетска класа: A  
 • Kапацитет: 71 l  
 • Тип на апа...

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Gorenje CT43SC Стаклокерамичка плоча
Gorenje CT43SC Стаклокерамичка плоча
12.990 ден
 • Gorenje CT43SC Стаклокерамичка плоча
 • Приклучна моќ: 7.000 W
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ШxВxД): <...

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Gorenje GV661C60 Целосно вградна машина за садови
Gorenje GV661C60 Целосно вградна машина за садови
24.990 ден
 • Gorenje GV661C60 Вградна машина за садови
 • Бучност: 44 dB(A)re1pW
 • Енергетска класа: A+++
 • Гаранција:&n...

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Gorenje WEI84CPS Машина за перење
Gorenje WEI84CPS Машина за перење
24.690 ден
 • Gorenje WEI84CPS Машина за перење
 • Инвертер мотор (PowerDrive)
 • Енергетска класа: A+++
 • Број на вртежи на: 1.400...

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Gorenje DS92ILS кондензациска сушара со топлотна пумпа
Gorenje DS92ILS кондензациска сушара со топлотна пумпа
45.990 ден
 • Gorenje DS92ILS кондензациска сушара
 • Cо топлонтна пумпа
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на сушење: 9 kg

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Gorenje DE82/G кондензациска сушара со топлотна пумпа
Gorenje DE82/G кондензациска сушара со топлотна пумпа
37.990 ден
 • Gorenje DE82/G кондензациска сушара
 • Cо топлонтна пумпа
 • Енергетска класа: A++
 • Капацитет на сушење: 1-8 kg

Гаранција: 5 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020