text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
36 пронајдени производи
CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL S DESIGN PRO 3,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL S DESIGN PRO 3,5kW R32 инвертер клима уред
34.999 ден

25.999 ден

 • VIVAX COOL S DESIGN PRO 3,5kW R32 инвертер клима уред
 • Капацитет на греење: 3,8 kW
 • Капацитет на ладење: 3,5 kW
 • Намена: до 40 m2 простор
 • Енергетска ефикасност: A++/A+
 • До -15C инвертер уред
 • UV лампа уништува бакгерии

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaisporakaArtikliMK
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GRAY MIRROR R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GRAY MIRROR R32 инвертер клима уред
39.990 ден

37.990 ден

 • A+++/A++ енергетска ефикасност,
 • до -25C инвертер уред,
 • Капацитет на греење 3,81kW,
 • Греач на кондензатор и компресор,
 • Намена до 40m2 простор

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL Q DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
VIVAX COOL Q DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
25.990 ден

 • A++/A+ енергетска ефикасност,
 • до -15C инвертер уред,
 • Капацитет на греење 3,81kW,
 • Капацитет на ладење 3,52kW,
 • Намена до 40m2 простор

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
60.990 ден

59.990 ден

 • A+++ енергетска ефикасност,
 • до -32C инвертер уред,
 • Капацитет на греење 4,25kW,
 • Греачи на кондензатор и компресор,
 • Намена до 35m2 простор

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX COOL S DESIGN PRO 5,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL S DESIGN PRO 5,5kW R32 инвертер клима уред
46.999 ден

44.990 ден

 • VIVAX COOL S DESIGN PRO 5,5kW R32 инвертер клима уред
 • Капацитет на греење: 5,6 kW
 • Капацитет на ладење: 5,3 kW
 • Намена: до 60 m2 простор
 • Енергетска ефикасност: A++/A+
 • До -15C инвертер уред
 • UV лампа уништува бакгерии

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GOLD R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GOLD R32 инвертер клима уред
39.990 ден

37.999 ден

 • VIVAX COOL V+ DESIGN 3,8kW GOLD R32 инвертер клима уред
 • Капацитет на греење: 3,8 kW
 • Капацитет на ладење: 3,5 kW
 • Намена: до 40 m2 простор
 • Енергетска ефикасност: A+++/A++
 • До -25C инвертер уред

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL Е+ DESIGN PRO 3,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL Е+ DESIGN PRO 3,5kW R32 инвертер клима уред
49.999 ден

42.990 ден

 • Енергетска класа за греење: A++
 • Енергетска класа за ладење:A+++
 • Капацитет на ладење: 3.51кW
 • Капацитет на греење: 3.81кW
 • Јачина нa звук при работење: 54dB
 • Гаранција: 5 години

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL H+ DESIGN GOLD 3,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL H+ DESIGN GOLD 3,5kW R32 инвертер клима уред
39.999 ден

 • VIVAX COOL H+ DESIGN GOLD 3,5kW R32 инвертер клима уред
 • Капацитет на греење: 3,8 kW
 • Капацитет на ладење: 3,5 kW
 • Намена: до 35 m2 простор
 • Енергетска ефикасност: A+++/A++
 • До -25C инвертер уред

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL W DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL W DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред
52.000 ден

 • VIVAX COOL W DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред
 • Капацитет на греење: 4,2 kW
 • Капацитет на ладење: 3,5 kW
 • Намена: до 40 m2 простор
 • Енергетска ефикасност: A+++/A++
 • До -20C инвертер уред

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2022

CyberWeekMK
Blueair Blue Pure 411, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 411, прочистувач на воздух
8.699 ден

5.555 ден

 • Blueair Blue Pure 411, прочистувач на воздух
 • Капацитет: 220m3/h
 • Намена за простории до 15m2
 • Прочистување на 99,97% од честичките
 • Моќност 10W

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2022

CyberWeekMK
Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
20.899 ден

14.445 ден

Препорачан за средно големи простории од 51 – 122m² (4,8 промени на воздухот на час според AHAM на просторија од 51 m²). 

CADR: Чад 590 m²/h; Пр...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HISENSE Easy Smart CA35 YR03G Инвертер клима уред [3,5kW]
HISENSE Easy Smart CA35 YR03G Инвертер клима уред [3,5kW]
29.990 ден

 • HISENSE Easy Smart CA35 YR03G Инвертер клима уред [3,5kW]
 • Капацитет на греење:3,8 kW
 • Капацитет на ладење: 3,4 kW
 • Намена: до 40 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A++/A+
 • до -20C инвертер уред

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2022

CyberWeekMK
Blueair Blue 3410, прочистувач на воздух
Blueair Blue 3410, прочистувач на воздух
19.448 ден

15.558 ден

 • Aвтоматски режим со еден допир
 • Големина на соба: до 36 m2
 • Тро-слојна филтрација
 • Го филтрира воздухот на секои
  12,5 минути

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL H+ DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL H+ DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред
39.999 ден

 • VIVAX COOL H+ DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред
 • Капацитет на греење: 3,8 kW
 • Капацитет на ладење: 3,5 kW
 • Намена: до 35 m2 простор
 • Енергетска ефикасност: A+++/A++
 • До -25C инвертер уред

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
HISENSE Easy Smart CA50 XS1AG Инвертер клима уред [5,5kW]
HISENSE Easy Smart CA50 XS1AG Инвертер клима уред [5,5kW]
44.990 ден

 • HISENSE Easy Smart CA50 XS1AG Инвертер клима уред [5,5kW]
 • Капацитет на греење: 5,6 kW
 • Капацитет на ладење: 5,0 kW
 • Намена: до 60 m2 простор
 • енергетска ефикасност: A++/A+
 • до -20C инвертер уред

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2022

CyberWeekMK
Blueair Health Protect 7770i, прочистувач на воздух
Blueair Health Protect 7770i, прочистувач на воздух
68.222 ден

54.578 ден

 • Најмалa бучава и потрошувачка на енергија
 • Големина на соба: до 62 m2
 • Проток на воздух од 360°
 • Овозможува 24/7 заштита од
  вируси и бактерии

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2022

CyberWeekMK
Blueair Blue 3210, прочистувач на воздух
Blueair Blue 3210, прочистувач на воздух
11.523 ден

9.218 ден

 • Aвтоматски режим со еден допир
 • Големина на соба: до 17 m2
 • Ниска потрошувачка
 • Тро-слојна филтрација
 • Го филтрира воздухот на секои
  12,5 минути

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2022

CyberWeekMK
Blueair Health Protect 7470i, прочистувач на воздух
Blueair Health Protect 7470i, прочистувач на воздух
52.370 ден

41.896 ден

 • Најмалa бучава и потрошувачка на енергија
 • Големина на соба: до 38 m2
 • Проток на воздух од 360°
 • Овозможува 24/7 заштита од
  вируси и бактерии

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2022

CyberWeekMK
Blueair Blue 3610, прочистувач на воздух
Blueair Blue 3610, прочистувач на воздух
27.374 ден

21.899 ден

Aвтоматски режим со еден допир

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL H+ DESIGN SILVER 3,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL H+ DESIGN SILVER 3,5kW R32 инвертер клима уред
39.999 ден

 • VIVAX COOL H+ DESIGN SILVER 3,5kW R32 инвертер клима уред
 • Капацитет на греење: 3,8 kW
 • Капацитет на ладење: 3,5 kW
 • Намена: до 35 m2 простор
 • Енергетска ефикасност: A+++/A++
 • До -25C инвертер уред

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2022

CyberWeekMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL W DESIGN 5,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL W DESIGN 5,5kW R32 инвертер клима уред
70.000 ден

 • VIVAX COOL W DESIGN 5,5kW R32 инвертер клима уред
 • Капацитет на греење: 5,2 kW
 • Капацитет на ладење: 5,0 kW
 • Намена: до 60 m2 простор
 • Енергетска ефикасност: A+++/A++
 • До -20C инвертер уред

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2022

CyberWeekMK
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
4.207 ден

2.920 ден

 • Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер
  за 200/300
 • Фитлер за против чад од цигари

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2022

CyberWeekMK
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
13.352 ден

9.360 ден

 • Филтер за честички со активен јаглен
 • HEPASilent-технологија
 • Опфаќа 99,97% од честичките во воздухот
 • Еколошки
 • Електростатско држење
 • Природно антибактериски

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2022

CyberWeekMK
Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i
Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер за 405/480i
7.865 ден

6.292 ден

 • Blueair 400 Smokestop F400SM фитлер
  за 405/480i
 • Фитлер за против чад од цигари

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2022

CyberWeekMK BrzaIsporakaMKv1
Mi Air Purifier 3C прочистувач на воздух
Mi Air Purifier 3C прочистувач на воздух
10.990 ден

7.999 ден

 • Трослоен НЕРА филтер
 • Моќност: 29 W
 • Простор на прочистување: 40 m2
 • Ниво на бучава: 30,5 - 61 dB
 • Димензии: 24 х 25 х 52 см
 • Поврзување со WiFi

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2022

 • 1(current)
 • 2