text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
45 пронајдени производи
CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
VIVAX HOME Сет: Правосмукалка VC-1606 + Пегла IR-2200SS
VIVAX HOME Сет: Правосмукалка VC-1606 + Пегла IR-2200SS
2.999 ден
2.499 ден
 • VIVAX Правосмукалка VC-1606 + Пегла IR-2200SS
 • Моќност на правосмукалката: 1600W
 • Моќност на пеглата: 2200W
 • Гаранција на двете: 12 месеци

 

...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje BM910WII Aпарат за печење леб
Gorenje BM910WII Aпарат за печење леб
4.390 ден
3.890 ден
 • Gorenje BM910WII апарат за печење леб
 • Приклучна моќ: 550 W
 • Број на програми: 15
 • Гаранција: 2 год...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Gorenje HBX1000XE Рачен Блендер
Gorenje HBX1000XE Рачен Блендер
3.690 ден
 • Gorenje HBX1000XE Рачен Блендер
 • Моќност: 1.000 W
 • SilentPower
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Gorenje SVC216FGD Правосмукалка
Gorenje SVC216FGD Правосмукалка
7.990 ден
5.850 ден
 • Gorenje SVC216FGD Правосмукалка
 • Моќност: 125 W
 • Бучност: 78 dB
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk
GORENJЕ BN1000W Nutri Power блендер
GORENJЕ BN1000W Nutri Power блендер
4.590 ден
3.290 ден
 • GORENJЕ BN1000W Nutri Power блендер,
 • Моќност: 1000 W,
 • 20.000 вртежи во минута,
 • Гаранција: 24 месеци.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaisporakaArtikliMK
VIVAX ледомат IM-123B црна боја
VIVAX ледомат IM-123B црна боја
8.999 ден
5.999 ден
 • VIVAX ледомат IM-123B црна боја,
  |
 • Капацитет на садот за вода 2,4 l,
 • Капацитетот на садот за лед 0.7 kg,
 • Производсво од 12 kg лед на ден,
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMK BrzaIsporakaMKv1
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - син + ГРАТИС 9 капсули
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - син + ГРАТИС 9 капсули
6.990 ден
5.199 ден
 • Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - син + ГРАТИС 9 капсули,
 • Присисок: 10 бари,  
 • Капсули : Lavazza MODO MIO,
 • Капацитет за вода: 2 литри,
 • 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Electrolux парна станица E6ST1-4PP
Electrolux парна станица E6ST1-4PP
8.999 ден
6.190 ден
 • Electrolux парна станица E6ST1-4PP,
 • Моќност 2.400W,
 • Притисок на пареа 5 бари,
 • 300g удар на пареа,
 • 0-95 g/min варијабилна пареа,
 • 4 care програма...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Iskra JC-220S, 1500W чистач на пареа
Iskra JC-220S, 1500W чистач на пареа
4.490 ден
3.599 ден
 • Iskra JC-220S чистач на пареа
 • Моќност: 1500W (максимум)
 • Чисти и дезинфицира со пареа од 100-120 °C
 • Резервоар за вода 300 ml
 • Гаранција 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMK BrzaIsporakaMKv1
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - бел + ГРАТИС 9 капсули
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - бел + ГРАТИС 9 капсули
6.990 ден
5.199 ден
 • Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - бел + ГРАТИС 9 капсули,
 • Присисок: 10 бари,  
 • Капсули : Lavazza MODO MIO,
 • Капацитет за вода: 2 литри,
 • 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
4.090 ден
3.499 ден
 • Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 1800 W
 • Гаранциј...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk brzaisporakaMK
VIVAX HOME блендер BL-600G
VIVAX HOME блендер BL-600G
2.499 ден
1.990 ден
 • VIVAX HOME блендер BL-600G
 • Моќност: 600W
 • Капацитет: 1,5 литри
 • Стаклен сад лесен за чистење
 • Гаранција: 1 год.
 • Бренд: VIVAX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk
VIVAX HOME Сет: Тостер TS-7501BLS + Бокал WH-171WT + Блендер SB-200WO
VIVAX HOME Сет: Тостер TS-7501BLS + Бокал WH-171WT + Блендер SB-200WO
2.699 ден
1.799 ден
 • VIVAX Тостер TS-7501BLS + Бокал WH-171WT + Блендер SB-200WO
 • Моќност на тостерот: 750W
 • Моќност на бокалот: 2200W
 • Моќност на блендерот: 200W

 </...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Миксер M500DCBK
GORENJE Миксер M500DCBK
2.190 ден
 • GORENJE Миксер M500DCBK
 • Моќност: 500 W
 • Тивка работа (SilentPower)
 • Гаранција: 2 год.

Технички карактеристики

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Блендер B800XE
GORENJE Блендер B800XE
3.990 ден
 • GORENJE Блендер B800XE
 • Моќност: 800 W
 • Волумен на садот: 1,5 l
 • Гаранција: 2 год.

Технички карактеристики

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
GORENJE Пегла на пареа SIH2800BF
GORENJE Пегла на пареа SIH2800BF
2.890 ден
 • GORENJE Пегла на пареа SIH2800BF
 • Моќност на грејачот: 2.800 W
 • Вертикално пеглање за осетливи алишта
 • Гаранција: 2 год.

Технички карактеристики...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Gorenje Правосмукалка VC1901GACRCY
Gorenje Правосмукалка VC1901GACRCY
4.990 ден
3.999 ден
 • Gorenje Правосмукалка VC1901GACRCY
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 2000 W
 • Гаранци...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk brzaisporakaMK
Vivax Home кујнска вага KS-502T
Vivax Home кујнска вага KS-502T
799 ден
399 ден
 • Vivax Home кујнска вага KS-502T,
 • Тежина: до 5кг,  
 • Автоматско исклучување,
 • Боја: тирикизно зелена,
 • 1 година гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk
LAVAZZA INTESO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
LAVAZZA INTESO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
375 ден
339 ден
 • LAVAZZA INTESO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
 • Пакување: 16 капсули
 • Компатибилни со: Lavazza Modo Mio
 • Интензитет на кофеин: 13
 • Бренд; Lavazza

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
LAVAZZA DEK CREMOSO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
LAVAZZA DEK CREMOSO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
375 ден
339 ден
 • LAVAZZA DEK CREMOSO BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
 • Пакување: 16 капсули
 • Компатибилни со: Lavazza Modo Mio
 • Интензитет на кофеин: 7
 • Бренд; Lavazza

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk
LAVAZZA LUNGO DOLCE BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
LAVAZZA LUNGO DOLCE BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
375 ден
339 ден
 • LAVAZZA LUNGO DOLCE BOX КАПСУЛИ ЗА КАФЕ
 • Пакување: 16 капсули
 • Компатибилни со: Lavazza Modo Mio
 • Интензитет на кофеин: 6
 • Бренд; Lavazza

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.12.2021

CyberWeek2021mk brzaisporakaMK
Vivax Home PS -154 вага за мерење
Vivax Home PS -154 вага за мерење
999 ден
499 ден
 • VIVAX HOME вага за лична нега PS-154
 • Максимална тежина: 150 кг
 • Функција на автоматско вклучување
 • 1 х CR2032 батерија (вклучена)
 • LCD екран
 • Гаранција: 1 год. 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1 brzaisporakaMK
VIVAX HOME соковник АЈ-800
VIVAX HOME соковник АЈ-800
3.299 ден
2.999 ден
 • VIVAX HOME соковник АЈ-800
 • Моќност: 800W
 • Сад за пулпа: 1,5 литри
 • Брзини: 2
 • Отвор за ставање овошје: XXL 75mm
 • Бренд: VIVAX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
Прочистувач на воздух Honeywell HA010E
Прочистувач на воздух Honeywell HA010E
6.590 ден
5.999 ден
 • Honeywell HA010E прочистувач на воздух
 • Капацитет: 78m3/h
 • Намена за простории до 20m2
 • Прочистување на 99,97% од честичките
 • Моќност 25W

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk BrzaIsporakaMKv1
ARNICA TRIA PRO 1500W виолетова правосмукалка
ARNICA TRIA PRO 1500W виолетова правосмукалка
2.990 ден
2.790 ден
 • ARNICA TRIA PRO виолетова правосмукалка,
 • Моќност: 1.500W  
 • Филтер HEPA 13,  
 • Микро филтер,
 • Метални цевки,
 • 1 година гаранција

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

 • 1(current)
 • 2