text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
88 пронајдени производи
VIVAX ледомат IM-123B црна боја
VIVAX ледомат IM-123B црна боја
8.999 ден
8.499 ден
 • VIVAX ледомат IM-123B црна боја,
  |
 • Капацитет на садот за вода 2,4 l,
 • Капацитетот на садот за лед 0.7 kg,
 • Производсво од 12 kg лед на ден,
 • Бренд: VIVAX. |

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

ARNICA MERLIN AA13G1 Правосмукалка
ARNICA MERLIN AA13G1 Правосмукалка
2.490 ден
 • ARNICA MERLIN AA13G1 Правосмукалка,
  |
 • Моќност 1.000W,
 • Гаранција: 1година,
 • Бренд: ARNICA. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

PHILIPS HP6420/00 Депилатор
PHILIPS HP6420/00 Депилатор
1.899 ден
1.699 ден
 • PHILIPS HP6420/00 Депилатор,
  |
 • Моќност: 1200W,
 • 2 брзини,
 • Гаранција 2 години,
 • Бренд: Philips. |

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
Blueair Classic 405, прочистувач на воздух
38.778 ден
34.900 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
Blueair Classic 605, прочистувач на воздух
55.554 ден
49.999 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
Blueair Classic 205, прочистувач на воздух
27.110 ден
24.390 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221
3.450 ден
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 221

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Particle+Carbon филтер за Blue Pure 411
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 411
1.350 ден
Particle+Carbon филтер за Blue Pure 411

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Iskra HY-1302 smoothie maker
Iskra HY-1302 smoothie maker
1.399 ден
 • Iskra HY-1302 smoothie maker,
  |
 • Моќност: 200-300W,
 • Зафатнина на садот: 0,6л,
 • Ефикасно сечило од нерѓосувачки челик,
 • Бренд: ISKRA. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

ETA 2336 90000 Преса за коса+Iskra RH-1818 травел фен
ETA 2336 90000 Преса за коса+Iskra RH-1818 травел фен
1.999 ден
1.399 ден
 • ETA 2336 90000 Преса за коса+Iskra RH-1818 травел фен,
  |
 • Температурна поставка од 120 ° C до 200 ° C,
 • Моќност 38 W,
 • Моќност на фенот: 1200W,
 • Бренд: ISKRA. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Blueair Blue Pure 411, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 411, прочистувач на воздух
8.699 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
Blueair Blue Pure 221, прочистувач на воздух
20.899 ден

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

VIVAX MF-45 мини бар
VIVAX MF-45 мини бар
5.000 ден
 • VIVAX MF-45 мини бар,
  |
 • Капацитет: 45 литри,
 • Капацитет на ладилник: 41 литар,
 • Капацитет на замрзнувач: 4 литри,
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

GORENJE K17WII, електричен бокал
GORENJE K17WII, електричен бокал
1.290 ден
 • GORENJE K17WII, електричен бокал,
  |
 • Филтер за каменец кој се отстранува,
 • Ротација од 360 степени,
 • Гаранција: 2 години,
 • Бренд: GORENJE. |

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

GORENJE SIH 2600GC пегла
GORENJE SIH 2600GC пегла
2.550 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
1.190 ден
 • Iskra GBS1500-Zn Дигитална вага за телесна тежина
 • 150 kg максимално оптеретување
 • Tочност до 100 gr
 • Уклучување на допир

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

EMIDE TXG 043 Електричен тостер - скара
EMIDE TXG 043 Електричен тостер - скара
2.499 ден
 • EMIDE TXG 043 Електричен тостер
 • Максимална моќност: 1200 W 
 • Нелеплива површина
 • 2 години гаранција

 

Тип на уред: Скара - Тостер&nb...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Iskra HB 08 Рачен стапен блендер-пасатор
Iskra HB 08 Рачен стапен блендер-пасатор
1.699 ден
 • Iskra HB 08 Рачен стапен блендер
 • Моќност: 400 W
 • Подесување на брзина:2 нивоа
 • Ножеви од нерѓосувачки челик
 • 2 години гаранција

 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Zanussi ZAC21-2SB правосмукалка
Zanussi ZAC21-2SB правосмукалка
5.999 ден
 • Zanussi ZAC21-2SB правосмукалка
 • Правосмукалка со сад 1,3л,
 • Номинална моќност на моторот 800W,
 • Ниво на бучава: 78dB,
 • Хигиенски филтер на моторот Hygiene ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Rowenta TN6010F4 Машинка за бричење
Rowenta TN6010F4 Машинка за бричење
2.599 ден
2.199 ден
 • Rowenta TN6010F4 Машинка за бричење
 • НОЖЕВИ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
 • ТИП НА БАТЕР...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2020

Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600
11.700 ден
Blueair 500/600 Smokestop F500600SM фитлер за 500/600

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Blueair 200/300 Particle F200300PA фитлер за 200/300
Blueair 200/300 Particle F200300PA фитлер за 200/300
2.400 ден
Blueair 200/300 Particle F200300PA фитлер за 200/300 без фитлер за против чад од цигари

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Blueair 500/600 Particle F500600PA фитлер за 500/600
Blueair 500/600 Particle F500600PA фитлер за 500/600
7.350 ден
Blueair 500/600 Particle F500600PA фитлер за 500/600 без фитлер за против чад од цигари

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300
3.650 ден
Blueair 200/300 Smokestop F200300SM фитлер за 200/300

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

Blueair 400 Particle F400PA фитлер за 405/480i
Blueair 400 Particle F400PA фитлер за 405/480i
4.250 ден
Blueair 400 Particle F400PA фитлер за 405/480i без фитлер за против чад од цигари

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.12.2020

 • 1(current)
 • 2
 • 3