text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
4 пронајдени производи
PlayStation 4 Pro 1TB G + FIFA 20 + FUT 20 ваучер + PS Plus 14 Days
PlayStation 4 Pro 1TB G + FIFA 20 + FUT 20 ваучер + PS Plus 14 Days
28.990 ден
21.990 ден
 • PlayStation 4 Pro 1TB G + FIFA 20,
 • 4K TV Gaming : PS4 Pro играње со резолуција од 4K,
 • Имајте неверојатно искуство HDR технологијата,
 • вклучете го Boost Mode HD за неверојатно искуство,
 • FIFA 20 PS4 игра вклучено.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.11.2020

PlayStation 4 1TB F chassis + GT Sport + Horizon Zero Dawn CE + Uncharted 4 Hits
PlayStation 4 1TB F chassis + GT Sport + Horizon Zero Dawn CE + Uncharted 4 Hits
26.999 ден
20.999 ден
 • PlayStation 4 1TB F chassis + GT Sport + Horizon Zero Dawn CE + Uncharted 4 Hits,
 • 1TB HDD хард диск,
 • Вклучено игри: GT Sport, Horizon Zero Dawn CE, Uncharted 4 Hits,
 • Гаранција 1 година,
 • димензии: 28.8 x 26.5 x 3.9cm; 3.6 Kg .

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.11.2020

PlayStation 4 Pro 1TB G chassis + 2 DS4 контролери
PlayStation 4 Pro 1TB G chassis + 2 DS4 контролери
27.990 ден
 • PlayStation 4 Pro 1TB G + 2 DS4 контролери,
 • 4K TV Gaming : PS4 Pro играње со резолуција од 4K,
 • Имајте неверојатно искуство HDR технологијата,
 • вклучете го Boost Mode HD за неверојатно искуство,
 • два DS4 контролери вклучени.

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.11.2020

PlayStation 4 Pro 1TB G chassis + FIFA 20 + 2 DS4 контролери
PlayStation 4 Pro 1TB G chassis + FIFA 20 + 2 DS4 контролери
29.999 ден
 • PS4 Pro 1TB G chassis + FIFA 20 + 2 DS4 контролери,
 • 4K TV Gaming : PS4 Pro играње со резолуција од 4K,
 • Имајте неверојатно искуство HDR технологијата,
 • вклучете го Boost Mode HD за неверојатно искуство,
 • FIFA 20 + два DS4 контролери вклучени.

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.11.2020