text.skipToContent text.skipToNavigation
18 пронајдени производи
CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 305cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 305cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
13.690 ден
8.990 ден
 • LEGONI FUN трамполина зелена со заштитна мрежа
 • Дијаметар: 305 cm
 • висина на заштитна мрежа: 180 cm
 • Висина на платформа: 75 cm
 • Максимална носивост: 150 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 366cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
LEGONI 366cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
16.990 ден
11.690 ден
 • LEGONI FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
 • Дијаметар: 366 cm
 • висина на заштитна мрежа: 180 cm
 • Висина на платформа: 80 cm
 • Максимална носивост: 120 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory IstaCena12RatiMK BesplatnaIsporakaMKCategories
Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање
Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање
28.990 ден
25.990 ден
 • Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање,
 • Максимална тежина на корисник: 110kg,
 • Брзина од 1-14km/h (вклучува и 0,1km/h одење), 0-12%,
 • Трака за трчање со димензии 117 х 42цм,
 • 7 Фунцкии на екран.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 58357 Explorer Pro 200 196 x 102 x 33 cm чамец
INTEX 58357 Explorer Pro 200 196 x 102 x 33 cm чамец
2.999 ден
2.290 ден
 • INTEX 58357 Explorer Pro 200 чамец
 • Димензии: 196 x 102 x 33 cm
 • Носивост: до 120 кг
 • Вклучени весла
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 68351 Seahawk 4 351 x 145 x 48 cm чамец
INTEX 68351 Seahawk 4 351 x 145 x 48 cm чамец
9.999 ден
6.999 ден
 • INTEX 68351 Seahawk 4 чамец
 • Димензии: 351 x 145 x 48 cm
 • Носивост: до 400 кг (4 лица)
 • Вклучени весла и пумпа
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 68309 Excursion Pro Kayak 384 x 94 x 46 cm кајак
INTEX 68309 Excursion Pro Kayak 384 x 94 x 46 cm кајак
24.990 ден
15.990 ден
 • INTEX 68309 Excursion Pro Kayak кајак
 • Димензии: 384 x 94 x 46 cm
 • Носивост: до 180 кг (2 лица)
 • 218cm Алуминиумски весла
 • Бренд: INTEX 

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 244cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 244cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
11.900 ден
7.890 ден
 • LEGONI SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
 • Дијаметар: 244 cm
 • висина на заштитна мрежа: 150 cm
 • Висина на платформа: 65 cm
 • Максимална носивост: 100 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 305cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
LEGONI 305cm SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
13.690 ден
9.999 ден
 • LEGONI SPACE трамполина зелена со заштитна мрежа
 • Дијаметар: 305 cm
 • висина на заштитна мрежа: 180 cm
 • Висина на платформа: 75 cm
 • Максимална носивост: 150 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 425cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
LEGONI 425cm FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
22.900 ден
13.390 ден
 • LEGONI FUN трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
 • Дијаметар: 425cm
 • висина на заштитна мрежа: 180 cm
 • Висина на платформа: 80 cm
 • Максимална носивост: 150 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI сад за оставање на обувки
LEGONI сад за оставање на обувки
800 ден
299 ден
LEGONI сад за оставање на обувки

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 305cm
LEGONI покривка за трамполина 305cm
1.390 ден
759 ден
LEGONI покривка за трамполина 305cm. Оригинална Legoni висококвалитетна покривка за трамоплини од 305цм дијаметар.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 425cm
LEGONI покривка за трамполина 425cm
1.990 ден
899 ден
LEGONI покривка за трамполина 425cm. Оригинална Legoni висококвалитетна покривка за трамоплини од 425цм дијаметар.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 366cm
LEGONI покривка за трамполина 366cm
1.690 ден
899 ден
LEGONI покривка за трамполина 366cm. Оригинална Legoni висококвалитетна покривка за трамоплини од 366цм дијаметар.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI скали за трамполина 305cm
LEGONI скали за трамполина 305cm
1.190 ден
599 ден
LEGONI скали за трамполина 305cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI 305cm AERO трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
LEGONI 305cm AERO трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
13.690 ден
10.490 ден
 • LEGONI AERO трамполина зелена со заштитна мрежа и скали
 • Дијаметар: 305 cm
 • висина на заштитна мрежа: 180 cm
 • Висина на платформа: 75 cm
 • Максимална носивост: 150 kg
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI покривка за трамполина 244cm
LEGONI покривка за трамполина 244cm
1.190 ден
699 ден
LEGONI покривка за трамполина 244cm. Оригинална Legoni висококвалитетна покривка за трамоплини од 244цм дијаметар.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
LEGONI сет за прицврстување на трамполината во земја
LEGONI сет за прицврстување на трамполината во земја
1.000 ден
299 ден
 • LEGONI сет за прицврстување на трамполината во земја
 • Сетот содржи една метална навртка и стега за затегнување со трамполината
 • Дополнително прицврстување на трамполината за побезбедно уживање
 • Бренд: LEGONI

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021

CyberWeek2021mk IstaCena12RatiMKCategory IstaCena12RatiMK BesplatnaIsporakaMKCategories
Top Life TREADMILL TL 009 лента за трчање
Top Life TREADMILL TL 009 лента за трчање
29.990 ден
25.990 ден
Top Life TREADMILL TL 009 лента за трчање. Карактеристики: дисплеј, 5 функции, висококвалитетен електричен мотор со 2.0Hp континуирана моќност, брзина од 1-14km/h (вклучува и 0,1km/h одење), 0-12%,...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2021