text.skipToContent text.skipToNavigation
4 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Huawei Watch GT2 46 mm Classic, кафеав кожен смарт часовник
Huawei Watch GT2 46 mm Classic, кафеав кожен смарт часовник
13.999 ден
9.990 ден
 • Huawei Watch GT2 46 mm Classic, кафеав кожен смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,39 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Huawei Watch GT 2e 46mm Lava Red, смарт часовник
Huawei Watch GT 2e 46mm Lava Red, смарт часовник
11.999 ден
7.999 ден
 • Huawei Watch GT 2e 46mm Lava Red, смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,39 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Huawei Watch GT2 46 mm Sport, црн силикон смарт часовник
Huawei Watch GT2 46 mm Sport, црн силикон смарт часовник
13.999 ден
9.990 ден
 • Huawei Watch GT2 46 mm Sport, црн силикон смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,39 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Huawei Watch GT2 42 mm Sport, црн силиконски смарт часовник
Huawei Watch GT2 42 mm Sport, црн силиконски смарт часовник
11.999 ден
9.590 ден
 • Huawei Watch GT2 42 mm Sport, црн силиконски смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,2 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2021