text.skipToContent text.skipToNavigation
3 пронајдени производи
VIVAX VOX микро линија MC-600
VIVAX VOX микро линија MC-600
5.599 ден
3.000 ден
 • VIVAX VOX микро линија MC-600,
  |
 • FM Radio, USB, AUX, Влез за слушалки, Bluetooth,
 • моќност: 2x5W RMS,
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.12.2020

VIVAX VOX bluetooth звучник BS-101 blue
VIVAX VOX bluetooth звучник BS-101 blue
2.199 ден
 • VIVAX VOX bluetooth звучник BS-101 blue,
  |
 • FBluetooth звучник со LED, MP3 BT/USB/MicroSD reproduktor,
 • Моќност:  3000mAh,
 • Гаранција 1 година,
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

VIVAX VOX bluetooth звучник BS-101 red
VIVAX VOX bluetooth звучник BS-101 red
2.199 ден
 • VIVAX VOX bluetooth звучник BS-101 red,
  |
 • FBluetooth звучник со LED, MP3 BT/USB/MicroSD reproduktor,
 • Моќност:  3000mAh,
 • Гаранција 1 година,
 • Бренд: VIVAX. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020