text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
33.200 ден
24.999 ден
 • MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет,
  |
 • Моќност 350W, |
 • Батерија – литиумска 36V/7,5Ah,
 • Максимална брзина 25 km/h,
 • Домет со полна батерија – 20-28 km,
  |
 • Бренд: MS ENERGY.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.04.2021

MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
33.200 ден
24.999 ден
 • MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет,
  |
 • Моќност 350W, |
 • Батерија – литиумска 36V/7,5Ah,
 • Максимална брзина 25 km/h,
 • Домет со полна батерија – 20-28 km,
  |
 • Бренд: MS ENERGY.
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 21.04.2021