text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек
Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек
8.990 ден
  • Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек,
  • Максимална тежина на корисник: 110kg,
  • Тежина: 23кг,
  • Димензии: 98х22,5х66,5cm,
  • Фунцкии на екран: скен , време, брзина, потрошени калории, извозени километри.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020

Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање
Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање
28.990 ден
24.990 ден
  • Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање,
  • Максимална тежина на корисник: 110kg,
  • Брзина од 1-14km/h (вклучува и 0,1km/h одење), 0-12%,
  • Трака за трчање со димензии 117 х 42цм,
  • 7 Фунцкии на екран.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 04.12.2020