text.skipToContent text.skipToNavigation
4 пронајдени производи
Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек
Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек
8.990 ден
 • Top Life Elliptical Bike 001 орбитрек,
 • Максимална тежина на корисник: 110kg,
 • Тежина: 23кг,
 • Димензии: 98х22,5х66,5cm,
 • Фунцкии на екран: скен , време, брзина, потрошени калории, извозени километри.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање
Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање
28.990 ден
24.990 ден
 • Top Life TREADMILL TL 008 лента за трчање,
 • Максимална тежина на корисник: 110kg,
 • Брзина од 1-14km/h (вклучува и 0,1km/h одење), 0-12%,
 • Трака за трчање со димензии 117 х 42цм,
 • 7 Фунцкии на екран.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.12.2020

MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет
33.200 ден
25.999 ден
 • MS ENERGY NEUTRON n3 White Електричен тротинет,
  |
 • Моќност 350W, |
 • Батерија – литиумска 36V/7,5Ah,
 • Максимална брзина 25 km/h,
 • Домет со полна батерија – 20-28 km,
  |
 • Бренд: MS ENERGY.
  |

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020

MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет
33.200 ден
25.999 ден
 • MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет,
  |
 • Моќност 350W, |
 • Батерија – литиумска 36V/7,5Ah,
 • Максимална брзина 25 km/h,
 • Домет со полна батерија – 20-28 km,
  |
 • Бренд: MS ENERGY.
  |

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.12.2020