text.skipToContent text.skipToNavigation
5 пронајдени производи
DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch WAN28262BY машина за перење
Bosch WAN28262BY машина за перење

35.900 ден

 • Бренд: Bosch
 • Енергетска класа: C
 • Капацитет на перење: 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 55 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch сушара за алишта WQG233D1BY
Bosch сушара за алишта WQG233D1BY
64.900 ден

61.900 ден

 • Бренд: Bosch
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 8 kg
 • Бучавост (dB): 64 dB
 • Длабочина: 61.3 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch WTH83002BY сушара за алишта
Bosch WTH83002BY сушара за алишта
44.900 ден

42.900 ден

 • Бренд: Bosch
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 61.3 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch WAN24166BY машина за перење
Bosch WAN24166BY машина за перење
34.900 ден

33.900 ден

 • Бренд: Bosch
 • Енергетска класа: C
 • Капацитет на перење: 8 kg
 • Број на вртежи: 1200 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 55 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch WAV28M20BY машина за перење
Bosch WAV28M20BY машина за перење
63.900 ден

59.900 ден

 • Бренд: Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Капацитет на перење: 9 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Стандардни
 • Длабочина: 59 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.12.2023