text.skipToContent text.skipToNavigation
8 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Huawei Watch GT2 46 mm Classic, кафеав кожен смарт часовник
Huawei Watch GT2 46 mm Classic, кафеав кожен смарт часовник
13.999 ден
9.990 ден
 • Huawei Watch GT2 46 mm Classic, кафеав кожен смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,39 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Huawei Watch GT 2e 46mm Lava Red, смарт часовник
Huawei Watch GT 2e 46mm Lava Red, смарт часовник
11.999 ден
7.999 ден
 • Huawei Watch GT 2e 46mm Lava Red, смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,39 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Huawei Watch GT2 46 mm Sport, црн силикон смарт часовник
Huawei Watch GT2 46 mm Sport, црн силикон смарт часовник
13.999 ден
9.990 ден
 • Huawei Watch GT2 46 mm Sport, црн силикон смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,39 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Huawei Watch GT2 42 mm Sport, црн силиконски смарт часовник
Huawei Watch GT2 42 mm Sport, црн силиконски смарт часовник
11.999 ден
9.590 ден
 • Huawei Watch GT2 42 mm Sport, црн силиконски смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,2 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Realme 6 PRO 8GB/128GB син смартфон
Realme 6 PRO 8GB/128GB син смартфон
18.990 ден
17.490 ден
 • Realme 6 PRO син смартфон,
 • 6,6" FHD+ 90Hz,
 • 8GB/128GB,
 • 64MP главна камера,
 • Android 10.0 (Q).

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Realme 6 8GB/128GB син смартфон
Realme 6 8GB/128GB син смартфон
16.399 ден
15.990 ден
 • Realme 6 син смартфон,
 • 6,5" FHD+ 90Hz,
 • 8GB/128GB,
 • 64MP главна камера,
 • Android 10.0 (Q).

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Realme 5I 4GB/64GB зелен смартфон
Realme 5I 4GB/64GB зелен смартфон
9.199 ден
8.690 ден
 • Realme 5I зелен смартфон,
 • 6,5" HD+,
 • 4GB/64GB.,
 • 12MP главна камера,
 • Android 9.0 (Pie).

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Realme 6 PRO 8GB/128GB црвен смартфон
Realme 6 PRO 8GB/128GB црвен смартфон
18.990 ден
17.490 ден
 • Realme 6 PRO црвен смартфон,
 • 6,6" FHD+ 90Hz,
 • 8GB/128GB.,
 • 16MP главна камера,
 • Android 10.0 (Q).

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2021