text.skipToContent text.skipToNavigation
20 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
16.490 ден
14.990 ден
 • Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 60 x 5,4 x 52 cm
 • Гаранција: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BO74SYW Вградна рерна
Gorenje BO74SYW Вградна рерна
20.990 ден
 • Gorenje BO74SYW Вградна рерна
 • Вид на рерна: Вентилаторска
 • Начин на чистење: AquaClean функција
 • Капацитет: 71 l
 • Гарацнија: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.02.2022

BrzaIsporakaMKv1
Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
4.090 ден
3.499 ден
 • Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 1800 W
 • Гаранциј...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.01.2022

Gorenje Правосмукалка VCEB01GAWWF
Gorenje Правосмукалка VCEB01GAWWF
7.790 ден
6.990 ден
 • Gorenje Правосмукалка VCEB01GAWWF
 • За суво чистење
 • Моќ на всисување: 92 W
 • Гаранција: 24 месеци

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT648ORAB Стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT648ORAB Стаклокерамичка плоча
21.590 ден
 • Gorenje ECT648ORAB Стаклокерамичка плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 5,4 × 52 cm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT648ORAW Стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT648ORAW Стаклокерамичка плоча
23.990 ден
 • Gorenje ECT648ORAW Стаклокерамичка плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 60 × 5,4 × 52 cm
 • Гаранција: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE BHP643ORAB телескопски вградлив аспиратор
GORENJE BHP643ORAB телескопски вградлив аспиратор
13.990 ден
 • GORENJE BHP643ORAB Аспиратор
 • Енергетска класа: B 
 • Тип: Телескопски вградлив
 • Димензии (ШxВxД): 60 × 31 × 31,5 cm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje NRK6192AW4 Самостоен комбиниран ладилник
Gorenje NRK6192AW4 Самостоен комбиниран ладилник
29.990 ден
27.990 ден
 • Gorenje NRK6192AW4 Самостоен комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A++
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: NoFrost Plus
 • Димензии (ВxШxД): 185 x 60 × 59,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje NRK6191EW4 Самостоен комбиниран ладилник
Gorenje NRK6191EW4 Самостоен комбиниран ладилник
26.990 ден
24.990 ден
 • Gorenje NRK6191EW4 Самостоен комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: FrostLess
 • Димензии (ВxШxД): 185 x 60 × 59,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

Gorenje Правосмукалка VC2221PSBKR
Gorenje Правосмукалка VC2221PSBKR
4.990 ден
 • Gorenje Правосмукалка VC2221PSBKR
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 2200 W
 • Гаранциј...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BO717ORAB Вградна рерна
Gorenje BO717ORAB Вградна рерна
20.990 ден
18.891 ден
 • Gorenje BO717ORAB Вградна рерна
 • Вид на рерна: Вентилаторска
 • Начин на чистење: AquaClean функција
 • Капацитет: 71 l
 • Гарацнија: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje E5121SH комбиниран шпорет
Gorenje E5121SH комбиниран шпорет
16.590 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE DA83IL/I, кондензациска сушара со топлотна пумпа
GORENJE DA83IL/I, кондензациска сушара со топлотна пумпа
46.990 ден
 • Gorenje DA83IL/I, машина за сушење алишта
 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет: 8 kg
 • Тип на машина: Кондензациска со топлотна пумпа
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 62,5 cm
  |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje IT640BSC Индукциска плоча
Gorenje IT640BSC Индукциска плоча
16.990 ден
15.490 ден
 • Gorenje IT640BSC Индукциска плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 59,5 х 5,8 х52 cm
 • Гаранција: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje GV631E60 вградна машина за садови
Gorenje GV631E60 вградна машина за садови
23.490 ден
19.999 ден
 • Gorenje GV631E60 вградна машина за садови
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 47
 • Поставување на производот: Вградна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81,5 x 59,6 x 55,6 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.01.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje RK6191ES4 Самостоен комбиниран ладилник
Gorenje RK6191ES4 Самостоен комбиниран ладилник
21.990 ден
17.999 ден
 • Gorenje RK6191ES4 Самостоен комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: FrostLess
 • Димензии (ВxШxД): 185 x 60 × 59,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.01.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT643SYW Стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT643SYW Стаклокерамичка плоча
20.590 ден
 • Gorenje ECT643SYW Стаклокерамичка плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 60 x 5,4 x 52 cm
 • Гаранција: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.02.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE BHI611ES интегриран аспиратор
GORENJE BHI611ES интегриран аспиратор
6.290 ден
 • GORENJE BHI611ES Аспиратор
 • Енергетска класа: D
 • Тип: Интегриран
 • Димензии (ШxВxД): 53,4 × 20,8 × 30 cm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.02.2022

Gorenje Правосмукалка MVC148FW
Gorenje Правосмукалка MVC148FW
3.250 ден
 • Gorenje Правосмукалка MVC148FW
 • Безжична употреба
 • За влажно и суво чистење
 • Mоќност на моторот:...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.02.2022

Gorenje Правосмукалка VC2021PSBKBU
Gorenje Правосмукалка VC2021PSBKBU
4.590 ден
 • Gorenje Правосмукалка VC2021PSBKBU
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 2000 W
 • Гаранци...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.02.2022