text.skipToContent text.skipToNavigation
16 пронајдени производи
KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE NRS918FVX Side by side Ладилник
GORENJE NRS918FVX Side by side Ладилник
74.990 ден

67.999 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: А+
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 179.1 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje WNEI84BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
Gorenje WNEI84BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
28.490 ден

22.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет на перење: 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 545 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje SVC144FBK безжична правосмукалка
Gorenje SVC144FBK безжична правосмукалка
9.999 ден

7.499 ден

 • Gorenje SVC144FBK безжична правосмукалка
 • 2 во 1 безжична правосмукалка
 • Волумен на садот за прашина: 0.6 l
 • Батерија: 14,4V Li-Ion
 • Трајност на батеријата: 38 min.
 • Време на полнење: 6 часа
 • Гаранција: 2 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje WNEI14BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
Gorenje WNEI14BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
33.990 ден

26.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет на перење: 10 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 61 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje GBF22ILMF вградна рерна на пареа
Gorenje GBF22ILMF вградна рерна на пареа
25.990 ден

15.590 ден

 • Gorenje GBF22ILMF вградна рерна на пареа
 • Капацитет: 77 l
 • Енергетска класа: A+
 • Начин на поставување: Вграднa
 • Димензии (ШхВхД): 595х595х564 mm
 • Гаранција: 5 години
 • Опција AirFry

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje WNEI94BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
Gorenje WNEI94BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
30.990 ден

24.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет на перење: 9 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 61 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje GBF22ILPMF вградна рерна
Gorenje GBF22ILPMF вградна рерна
29.990 ден

18.999 ден

 • Gorenje GBF22ILPMF вградна рерна
 • Капацитет: 77 l
 • Енергетска класа: A+
 • Начин на поставување: Вграднa
 • Димензии (ШхВхД): 595х595х564 mm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje N61EA2W4 Комбиниран фрижидер
Gorenje N61EA2W4 Комбиниран фрижидер
30.990 ден

23.999 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 185 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje SIH2600BKG Пегла на пареа
Gorenje SIH2600BKG Пегла на пареа
2.890 ден

1.999 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Тип на производ: Пегли на парен генератор
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje ICR2000SP Индукциска плоча
Gorenje ICR2000SP Индукциска плоча
3.990 ден

2.690 ден

 • Gorenje ICR2000SP Индукциска плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШxВxД): 28 × 4,2 × 36 cm
 • Гаранција: 2 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje Правосмукалка VC2303SPRCY
Gorenje Правосмукалка VC2303SPRCY
7.490 ден

6.499 ден

 • Gorenje Правосмукалка VC2303SPRCY
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 2300 W
 • Моќ на всисување: 400 W
 • Гаранција: 2 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje R615FEW5 Фрижидер
Gorenje R615FEW5 Фрижидер
18.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: А+
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Low Frost
 • Висина: 145 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.02.2023

KojPrvNegovoMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE RK6191EW4 Самостоен комбиниран фрижидер
GORENJE RK6191EW4 Самостоен комбиниран фрижидер
23.490 ден

20.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: А+
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Low Frost
 • Висина: 185 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.01.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje N61EA2XL4 Комбиниран фрижидер
Gorenje N61EA2XL4 Комбиниран фрижидер
32.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 185 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.02.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT843BX стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT843BX стаклокерамичка плоча
21.990 ден

 • Essential линија
 • Контрола на допир
 • Приклучна моќ: 7kW
 • HiLight грејачи
 • Димензии: 80 x 57 x 52,5 mm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.02.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje HET949BSC AreaFlex Плоча со аспиратор
Gorenje HET949BSC AreaFlex Плоча со аспиратор
109.990 ден

 • Gorenje HET949BSC AreaFlex Плоча со аспиратор
 • Тип на плотна: Електрична со аспиратор
 • Максимален проток на воздух: 620 m³/h
 • Димензии (ШxВxД): 83 × 5,2 × 52 cm
 • Гаранција: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.02.2023