text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
19 пронајдени производи
Villager Ел. Дувач/усисивач за лисја VEBV 3000
Villager Ел. Дувач/усисивач за лисја VEBV 3000
3.200 ден
230 V ~ 50 Hz/ 3000 W/Функција на усисивач и дувач /проток на водух 16 m³/min/брзина на издувување воздух 83 m/s/капацитет на кеса 45 l/тежина 4.8 kg

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Makita Електрична дувалка  MT401 530W
Makita Електрична дувалка MT401 530W
2.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

MATRIX MTX-GLB 30 Моторна дувалка/Смукалка
MATRIX MTX-GLB 30 Моторна дувалка/Смукалка
9.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

MATRIX MTX-EGV 2500-3 Електрична Дувалка/смукалка
MATRIX MTX-EGV 2500-3 Електрична Дувалка/смукалка
2.999 ден

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Makita BHX2501 Моторна Дувалка
Makita BHX2501 Моторна Дувалка
21.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Iskra DT2250A Електрична Дувалка за лисја
Iskra DT2250A Електрична Дувалка за лисја
3.490 ден
2.999 ден
Iskra DT2250A Електрична Дувалка за лисја

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.12.2020

Makita Дувач UB0800X, 1650W
Makita Дувач UB0800X, 1650W
10.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Makita Дувач UB1101, 600W
Makita Дувач UB1101, 600W
5.999 ден

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

FERM LBM1009 Електрична дувалка/всисувач 3000W-35L
FERM LBM1009 Електрична дувалка/всисувач 3000W-35L
2.999 ден
FERM LBM1009 Електрична дувалка/всисувач 3000W-35L/Напон 220-240V,50/60Hz / моќност 3000W/Волумен на торба 35л/каиш за носење/тежина 4кг /Функција за дување и усисување/брзина на празен од 0-14000/мин

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Villager Моторен дувач/усисивач на лисја VBV 230 E
Villager Моторен дувач/усисивач на лисја VBV 230 E
13.899 ден
13.500 ден
двотактен мотор со воздушно ладење /зафатнина на моторот 51.7 cm³/моќност на моторот 1.5 kW / 3200 rpm/Функција само за дување /проток на воздух 14.4 m³/min/брзина на дување 101 m/s/тежина 8.3 kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

LEA  LE 50302 BV3 Електрична дувалка за лисја
LEA LE 50302 BV3 Електрична дувалка за лисја
2.990 ден
LEA LE 50302 BV3 Електрична дувалка за лисја/Мочност 3000 вати/Капацитет на корпа 35 литри/макс.волумен на смукување 13.2цм3/Максимална брзина на воздухот при дување 270

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Black&Decker BEBLV300 Дувач/Вшмукувач за лисја 3000W
Black&Decker BEBLV300 Дувач/Вшмукувач за лисја 3000W
9.499 ден
7.999 ден
Black&Decker BEBLV300 Дувач/Вшмукувач за лисја/ Моќност 3000W/капацитет на торба за ѓубре 72 литри/проток на воздух од 404 Km/h / тежина 4 килограми/ сооднос на намалување на ѓубрето од 16:1/3 во 1...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Black&Decker GWC1820PC Акумулаторски Дувач за лисја 18V
Black&Decker GWC1820PC Акумулаторски Дувач за лисја 18V
8.699 ден
6.999 ден
Black&Decker GWC1820PC Акумулаторски Дувач за лисја /Моќност на батерија 18V/Тежина 1,7 кг./ Потребно време за полнење 5 часа/ проток на воздух од 209 Km/h.Производот подлежи на 24 месеци гаранција...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Black&Decker BEBLV290 Дувач/Вшмукувач за лисја 2900W
Black&Decker BEBLV290 Дувач/Вшмукувач за лисја 2900W
8.999 ден
7.499 ден
Black&Decker BEBLV290 Дувач/Вшмукувач за лисја/Моќност 2900W/брзина на дување 390 Km/h/Капацитет на торба за ѓубре 55 литри/ сооднос на намалување на ѓубрето од 16:1/ 3 во 1 дизајн на машина:дувал...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Makita M4000 електрична дувалка за лисја
Makita M4000 електрична дувалка за лисја
3.599 ден
2.999 ден
Makita M4000 електрична дувалка за лисја. Карактеристики: Моќност 530W, број на вртежи во празен од: 8.500 - 16.000 min-1, Максимална количина на воздух 1,2 - 2,9 m3/min, тежина 1,5kg. Гаранција 3 ...

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Black&Decker BEBLV260 Дувач/Вшмукувач за лисја 2600W
Black&Decker BEBLV260 Дувач/Вшмукувач за лисја 2600W
6.999 ден
5.499 ден
Black&Decker BEBLV260 Дувач/Вшмукувач за лисја/Моќност 2600W/3 во 1 дизајн на машина:дувалка,вшмукувач и сечкач на листови/Брзина на дување 315 Km/h / Капацитет на собирање на ѓубре 40 литри/ соодн...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Makita EB7660TH Моторна Дувалка
Makita EB7660TH Моторна Дувалка
49.999 ден
Makita EB7660TH Моторна Дувалка. Карактеристики: 75,6cm3 4-тактен мотор, моќност на моторот 3kW, максимален проток на воздух 1,200m3/h, максимална брзина на воздух: 92 m/sec, резервоар за гориво: 1...

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Makita PM7651H Моторна Дувалка
Makita PM7651H Моторна Дувалка
61.999 ден
Makita PM7651H Моторна Дувалка. Карактеристики: 75,6cm3 4-тактен мотор, моќност на моторот 2,7kW, хоризонтален/вертиклален опсег: 16 / 13 метри, максимална количина на воздух: 14,1 m3/min, максимал...

Гаранција: 3 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020

Iskra XCROSS IX-LB36 Батериска дувалка за лисја
Iskra XCROSS IX-LB36 Батериска дувалка за лисја
3.999 ден
АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • Брзина во празно: 14,000 вртежи во минута • Проток на воздух: 280 m3 / h • Брзина на дување: 234 км на час • Време на тр...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.12.2020