text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
5 пронајдени производи
Vivax сет: Апарат за вафли WM-900-WH + Кафемат CM-08127W
Vivax сет: Апарат за вафли WM-900-WH + Кафемат CM-08127W
2.499 ден
1.899 ден
 • Vivax сет: Апарат за вафли WM-900-WH + Кафемат CM-08127W
 • Моќност на апаратот за вафли 800W
 • Моќност на кафематот 800W
 • Гаранција на двата производи 12 месеци

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 01.12.2020

  Vivax сет: Правосмукалка VCC-700-B + Пегла IR-2200-SS
  Vivax сет: Правосмукалка VCC-700-B + Пегла IR-2200-SS
  3.999 ден
  3.499 ден
  • Vivax сет: Правосмукалка VCC-700-B + Пегла IR-2200-SS
  • Моќност на правосмукалката 700W
  • Моќност на пеглата 2200W
  • Гаранција на двата производи 12 месеци

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 01.12.2020

  Vivax сет: Фен за коса HD-1600-FT + Телесна вага PS-154
  Vivax сет: Фен за коса HD-1600-FT + Телесна вага PS-154
  1.599 ден
  1.199 ден
  • Vivax сет: Фен за коса HD-1600-FT + Телесна вага PS-154
  • Моќност на фенот за коса 1600W
  • Максимална тежина на вагата 150kg
  • Гаранција на двата производи 12 месеци

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 01.12.2020

  Vivax сет: Тостер SM-1800 + Кафемат CM-08126F
  Vivax сет: Тостер SM-1800 + Кафемат CM-08126F
  3.199 ден
  2.599 ден
  • Vivax сет: Тостер SM-1800 + Кафемат CM-08126F
  • Моќност на тостерот 1800W
  • Моќност на кафематот 800W
  • Гаранција на двата производи 12 месеци

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 01.12.2020

  Vivax сет: Тостер TS-900 + Ел. Бокал WX-103-WB
  Vivax сет: Тостер TS-900 + Ел. Бокал WX-103-WB
  1.799 ден
  1.399 ден
  • VIVAX Тостер TS-900 + Ел. Бокал WX-103-WB
  • Моќност на тостерот 900W
  • 6 интензитети на греење 
  • Моќност на бокалиот 1100W
  • Капацитет 1 литар 
  • ...

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 01.12.2020