text.skipToContent text.skipToNavigation
Искован од титаниум со револуционерниот A17 Pro чип, прилагодливо action копче и поразновиден состав на iPhone камерата.
Ви го носи Dynamic Island, главна камера од 48 MP и USB-C приклучок, а сето ова во издржливо стакло во различни бои и куќиште од алуминиум.
Најмоќниот Apple Watch досега, кој се одлукува со висока отпорност, најосветлен екран досега и начинот на користење на саатот без допирање на екранот.
Со новиот S9 SiP чип и посветол екран, новата серија на Apple саатите нудат јаглеродно неутреална опција - од изработка, преку превоз до пакување.
Едноставен начин да останете поврзани. Мотивирачка фитнес метрика, иновативни функции за здравје и сигурност.
Содржи Adaptive Audio, кој автоматски го подесува и ја отклонува бучавоста за да овозможи ултимативно слушање без разлика на околината и опкружувањето.

Сакате да дознаете први за новите Apple производи?
Имаме решение! Пријавете се на нашиот newsletter!